Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/02/2023 10:25:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Educació infantil
1r cicle

Jornades virtuals de portes obertes de les escoles bressol. Curs 2021-2022

22/03/2021
Lectures: 2697
Jornades virtuals de portes obertes de les escoles bressol. Curs 2021-2022

Les jornades de portes obertes de les escoles bressol per al curs 2021-2022 es realitzaran en format virtual, atesa la situació actual que no permet les tradicionals visites dels centres. En les jornades telemàtiques les direccions de les escoles explicaran el procés de preinscripció, de matriculació i el projecte educatiu de cada centre, i resoldran els dubtes que exposin les persones assistents. Per poder assistir a aquestes reunions virtuals, les persones interessades han d'enviar un correu electrònic a l'adreça de l'escola corresponent per poder rebre amb antelació l'enllaç de la reunió. Les dates de les jornades són les següents:

  • Escola Bressol Municipal Fàbregas: Dilluns 12 d'abril a les 17.30 h. Correu electrònic de contacte: ebfabregas@santfeliu.cat.
  • Escola Bressol Municipal Tambor: Dimarts 13 d'abril  a les 17.30 h. Correu electrònic de contacte: ebtambor@santfeliu.cat.
  • Escola Bressol Municipal Patufet: Dimecres 14 d'abril a les 17.30 h. Correu electrònic de contacte: ebpatufet@santfeliu.cat.
  • Escola Bressol Municipal Ginesta: Dijous 15 d'abril a les 17.30 h. Correu electrònic de contacte: ebginesta@santfeliu.cat.

D'altra banda l'Ajuntament ha habilitat un tour virtual amb l'objectiu d'ajudar les famílies a triar l'opció que millor s'ajusti als seus fills i filles. Aquesta visita es pot visualitzar a través d'aquest enllaç, i també es pot consultar la informació actualitzada de cadascun dels centres en els corresponents blocs de les escoles bressol municipals.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior