Cursos, tallers i activitats

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/10/2019 22:58:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cursos, tallers i activitats

Cursos, tallers i activitats

Accedir al canal RSS de Cursos, tallers i activitats
Programació de setembre al Punt TIC

El setembre arriba amb novetats per a tothom. I també amb continuïtat pel que fa a l'alfabetització digital bàsica. Continuem oferim els cursos d'Ofimàtica Bàsica i Xarxes Socials i els tallers seran variats: com fer unes ulleres de Realitat Virtual, com descarregar programes de manera segura, sistemes per desar informació digital o una sessió monogràfica dedicada a la missatgeria instantània.

El Punt TIC fa vacances el mes d'agost

El Punt TIC tanca durant aquest mes d'agost, però al setembre tornem amb més cursos i moltes novetats. Estigueu a l'aguait. Us mantindrem informats/des. Des del Punt TIC i CO-Innova Sant Feliu us desitgem un bon estiu i que gaudiu molt d'unes bones vacances!!

Programació de juliol al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig

El mes de juliol el Punt TIC no fa vacances i us seguim oferint un bon grapat d'activitats formatives per a totes les edats. Ens tornem a fixar en les eines bàsiques que dominen la rutina de l'oficina i la de vida domèstica. Com a novetat oferim una visió àmplia de tot el ventall de programes en línia que ha desenvolupat Google. I tenim també els tallers, sessions monogràfiques dedicades a aplicacions, internet segura i conèixer l'ordinador per dins.