Cursos, tallers i activitats

21/01/2018 11:44:58

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Cursos, tallers i activitats

Cursos, tallers i activitats

Escollir el diaEscollir la hora
Escollir el diaEscollir la hora
RSS
BIS'17: BonDiaMon, comunicació audiovisual de qualitat per a les ONG

BonDiaMon és una iniciativa nascuda des de dins de l'ecosistema ONG de cooperació per ajudar les ONG que vulguin ¿la gran majoria molt petites¿ a ser visibles, a tenir visibilitat dins del panorama comunicatiu en què vivim, dominat per l'audiovisual i canalitzat a través de les denominades xarxes socials. La seva ideòloga i impulsora és Noemi Fuster, ha polit i millorat BonDiaMon gràcies al programa de prototipat de projectes d'innovació social BIS'17. Ens en fa cinc cèntims en aquesta entrevista i vídeo de presentació. 

BIS'17: Appoyo, una xarxa ciutadana de suport a familiars i malalts de càncer

José Manuel Gómez, és l'artífex d'Appoyo, una iniciativa que vol acompanyar les persones malaltes de càncer i els seus familiars a través d'una xarxa de suport, tant física com digital. Recolzament en molts aspectes: fonamentalment emocional, però també pel que fa a la informació mèdica, laboral, social, de recerca... Appoyo és un dels projectes que el BIS'17 ha ajudat a testejar, provar, en forma de prototip, i accelerar durant els mesos de novembre i part de desembre de 2017. Aquesta entrevista ens aporta més detalls sobre el que realment és Appoyo.

Arrenca el BIS'17 amb una allau de projectes entre mans

Amb 13 projectes ha arrencat el BIS'17. Són més dels que en principi estava previst acollir, prova de l'interès i èxit de convocatòria que ha tingut la segona edició d'aquesta iniciativa que combina innovació social, economia col·laborativa, emprenedoria i territori, en aquest cas el Baix Llobregat. Tots ells treballaran del 2 de novembre al 14 de desembre.

Taller dinamitzat de creació de sinèrgies dins de la 4a Setmana de la Co-innovació

Avui 6 de novembre comença la 4a edició de la Setmana de la Co-innovació al Baix Llobregat! Podeu consultar l'agenda de tots els esdeveniments a diferents municipis del Baix entrant a aquest enllaç: http://co-innova.citilab.eu/#citilabcornella. Et volem convidar aquest dijous 9 de novembre, de 16 a 20 h, a la presentació del programa BIS'17 i de la XISC (Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa) al Centre Cívic Les Tovalloles.

BIS'17: Amuuky, una plataforma per a la cria i tracte ètics de les mascotes

Us presentem Amuuky, un dels projectes que han participat al BIS'17, el programa de prototipat d'iniciatives d'innovació social del Baix Llobregat. Es tracta d'una plataforma per defensar la criança i el tracte ètic envers les mascotes. Darrere d'Amuuky hi ha en Jerónimo Manuel Guillén Fuentefría i Sergi Mora Sáez, dos joves molt compromesos amb el respecte a la natura i els animals.

12
Link to ObjectExecute action