Cursos, tallers i activitats

16/07/2018 22:31:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cursos, tallers i activitats

14/12/2017
Lectures: 538
Sessió informativa de Yuzz/Explorer a la Casa d'Oficis 'Sant Feliu més sostenible'

Dilluns 12 de desembre YUZZ/Explorer va realitzar una sessió informativa amb els participants de la Casa d'Oficis Sant Feliu més sostenible de l'Ajuntament de Sant Feliu d'enguany. Sessió informativa i també de captació de possibles participants, aprofitant que es va ampliar el termini d'inscripció fins al 15 de desembre.

La sessió es va dur a terme a la biblioteca de l'Aula Sant Feliu. Els 10 participants, amb edats compreses entre 18 a 25 anys, van rebre informació detallada sobre el Programa Explorer?anteriorment anomenat Yuzz? i així poder plantejar-se projectes propis, com a possible continuïtat al que han iniciat aquest any conjuntament. Els joves han participat en diferents actuacions per tota la ciutat promovent accions sostenibles i de reaprofitament de recursos, així com la reducció de l'impacte ambiental.

Sessió informativa YUZZ a Cas d'oficis

Encara estan obertes les inscripcions al Yuzz/Explorer. Si tens entre 18 i 31 anys (només cal que un dels membres de l'equip acompleixi amb aquest requisit) i una idea de servei, activitat o negoci i vols que t'ajudem a dur-la a terme, aquesta és la teva oportunitat. YUZZ/Explorer t'ofereix formació, assessorament, idees, acompanyament, companys amb qui establir col·laboracions, sinèrgies... a més a més de premis i viatges. Tot de forma gratuïta. 

Inscripcions fins el 15 de desembre a l'enllaç: bit.ly/2AH5aYj 

Per a més informació podeu contactar amb santfeliuinnova@gmail.com o bé al telèfon 93 685 80 24 

Notícies relacionades:

 

 

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action