Cursos, tallers i activitats

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/07/2020 17:13:41

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cursos, tallers i activitats

14/08/2018
Lectures: 2350
Programació de setembre al Punt TIC

El setembre arriba amb novetats per a tothom. I també amb continuïtat pel que fa a l'alfabetització digital bàsica. Continuem oferim els cursos d'Ofimàtica Bàsica i Xarxes Socials i els tallers seran variats: com fer unes ulleres de Realitat Virtual, com descarregar programes de manera segura, sistemes per desar informació digital o una sessió monogràfica dedicada a la missatgeria instantània.

Si et vols apuntar als cursos i tallers, clica AQUÍ 

Programació Punt TIC mes de setembre 2018. CO-Innova Sant Feliu.

Tenim per a tu els següents cursos:

Ofimàtica inicial 2
Dijous 6, 13, 20 i 27 de setembre, de 17:30 a 19:30 h
Vols conèixer què és la Ofimàtica? Si vols aprendre a fer servir les eines del Office no et perdis aquest curs on podràs practicar i aprendràs a utilitzar les eines del office com el processador de text, full de càlcul i altres.

Xarxes socials
Dimecres 5, 12 i 19 de setembre de 17:30 a 19:30 h
Saps que és Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin o Instagram? Què son les xarxes socials, com crear un perfil i tenir cura de la meva privacitat? Coneixem les xarxes socials més utilitzades! Vine a aprendre tots aquests temes i més. 

També pots participar als tallers d'un sol dia

Missatgeria instantània
Divendres 14 de setembre de 10:30 a 12:30 h
Sessió única. Si vols conèixer quines apps de missatgeria instantània existeixen i com utilitzar-la. Si vas una mica perdut i no saps com enviar o rebre missatges per Whatssap, Messenger i altres. Participa d'aquest taller on t'ensenyarem com utilitzar-los i treure profit al teu telèfon. Aprèn! Comunica't!

Fes les teves ulleres de realitat virtual
Dimarts 18 de setembre de 17:30 a 19:30 h
Sessió única. Vols saber què és la realitat virtual? Vols participar d'un taller divertit on farem unes ulleres de realitat virtual amb materials reciclables? Et podem ensenyar què és un dispositiu de visualització, que permet reproduir imatges creades per ordinador sobre una pantalla molt propera als ulls.

Emmagatzematge informàtic
Divendres 28 de setembre de 10:30 a 12:30 h
Sessió única. Com emmagatzemem informació als dispositius electrònics? Quants tipus d'emmagatzematge hi ha? Podem tenir la nostra informació organitzada i ben emmagatzemada? Vine i participa en aquest taller d'un sol dia.

Descarrega programes de forma segura
Divendres 21 de setembre de 10:30 a 12:30 h
Sessió única. Si vas una mica perdut amb l'ordinador i no saps com identificar programes gratuïts a internet, com baixar-los al teu ordinador i com instal·lar-los correctament. Aquest taller t'explica com!

Si vols informació sobre qualsevol altre tema, de formació, assessorament, emprenedoria, tecnologia, ens pots trobar a la Torre del Roser, C/ Joan XXIII, 14. Telèfon 93 685 80 24.

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar