Cursos, tallers, activitats

16/07/2018 03:16:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Agenda i calendaris
Cursos, tallers, activitats

Agenda i calendaris - Cursos, tallers, activitats

21/02/2017
Lectures: 2499
Ja us podeu apuntar a les noves formacions del Punt TIC

Aquest mes de març continua l'oferta de propostes formatives dels Punt TIC municipals.

Us les presentem!

 - No t'enfonsis! Navega per la xarxa!: Un curs per a tots aquells que saben el més bàsic i tenen ganes de més. En aquestes sessions us transformarem en uns  experts de les xarxes socials i aprendrem tot allò que ens pot oferir Internet més enllà de les imatges de Google. Si estàs interessat, el curs es realitza els dimarts i dijous de 11:15 a 12:45 hores, inici 7 de març fins al 30 de març (7 sessions).

- Android II:  El sistema operatiu smartphone més popular! Es la segona part del curs "Android" Els nostres usuaris aprendran noves tècniques de configuració i a deixar de banda el respecte que ens pot donar la iniciació en el mon dels smartphones. Tots els divendres de 9:30 a 11 hores, del 10 de març al 31 de març (4 sessions).

-Tractament de fulls de càlcul: Excel mitjà: Continuació del curs "Excel bàsic"on els nostres usuaris ja són gairebé uns experts en aquest programa, aprendran a fer coses amb una dificultat superior, així com gràfics, fórmules... Dilluns i Dijous de 15:30 a 17:00 hores, del 6 de març al 30 de març. (8 sessions)


- Marketing 3.0 : Optimització del teu negoci i disseny de publicitat. En aquest curs, seguirem aprenent els fonaments del marketing digital, a més a més de diferents tècniques de disseny gràfic i de vídeo per poder fer arribar els nostres continguts d'una forma original i innovadora al nostre públic. Tots els dilluns i dimecres de 18:30 a 20 hores, inici 6 de març fins al 29 de març (8 sessions).


Com sempre, posem també al vostre abast els serveis habituals, com un espai obert d'accés lliure/aula d'estudi per tal que pugueu fer ús lliurement dels nostres dispositius amb el suport d'un dinamitzador i tenir  un espai destinat als estudis, ja que la biblioteca està en obres d'ampliació. Tots els dimarts de 17:30 a 19h, dimecres d'11 a 13h, dijous de 18.30 a 20h i tots els divendres d'11:15 a 14h al Punt TIC Palau Falguera.


A més a més, també us oferim un servei de tutories individualitzades i personalitzades on resoldrem els vostres dubtes; això sí, per accedir a aquest servei, cal demanar hora i explicar-nos el teu problema, per  preparar-ho per donar-te la solució més adient.

Les tutories es realitzaran els dimecres de 16 a 18 h al Punt TIC Palau Falguera amb cita prèvia.

Si estàs interessat/da en alguna de les nostres formacions truca'ns al: 93 666 61 80 o envia'ns un correu a telecentre@santfeliu.cat o apropa't al Punt TIC Palau Falguera.
 

No ho dubtis més i forma't al punt TIC!

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action