Cursos, tallers, activitats

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/01/2019 02:09:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Agenda i calendaris
Cursos, tallers, activitats

Agenda i calendaris - Cursos, tallers, activitats

03/11/2017
Lectures: 1098
Arrenca el BIS'17 amb una allau de projectes entre mans

Amb 13 projectes ha arrencat el BIS'17. Són més dels que en principi estava previst acollir, prova de l'interès i èxit de convocatòria que ha tingut la segona edició d'aquesta iniciativa que combina innovació social, economia col·laborativa, emprenedoria i territori, en aquest cas el Baix Llobregat. Tots ells treballaran del 2 de novembre al 14 de desembre.

13 idees, 13 projectes, –ja siguin serveis o productes comercials–, que busquen l'impacte social sobre el territori i que rebran un assessorament especialitzat per poder posar-lo en pràctica, fer-ne un prototip i detectar fortaleses i mancances. I tot en mes i mig, en sessions intensives i la mirada sempre posada en l'eficiència, la utilitat, la viabilitat i la resposta dels usuaris.

La primera jornada, al Centre Cívic les Tovalloles, va servir per fer una presentació de tots els participants i els seus projectes a través dels mapes mentals, una activitat per representar conceptes, idees clau, estructurar el pensament i identificar línies d'acció futures.

Inauguració BIS'17 al CC Tovalloles

En la mateixa línia, dins de la propera 4ª Setmana de la Co-Innovació al Baix Llobregat, que es farà del 6 al 10 de novembre, tots ells exposaran els seus projectes i coneixeran els altres projectes que es mouen sota el paraigua de la XISC, la Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat. Serà el 9 de novembre a la tarda, de 16 a 20 h, al CC Tovalloles.

El BIS'17 és una iniciativa de la XISC, la Xarxa d'Innovació Social i Col·laborativa del Baix Llobregat, co-creat entre Sant Feliu Innova –el departament de noves tecnologies, emprenedoria i ciutat intel·ligent de Sant Feliu de Llobregat–  i Lazzum.

La XISC està subvencionada per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.

Amb la col·laboració del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

[if gte mso 9]>Normal021falsefalsefalseCAX-NONEX-NONE

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar