Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/09/2021 22:43:31

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Seu electrònica
Catàleg de tràmits

Seu electrònica - Catàleg de tràmits

Dades informatives

Cita prèvia amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana

Amb aquest tràmit podeu sol·licitar dia i hora per tal de dur a terme els tràmits que necessiteu fer amb l’Ajuntament de manera presencial, sempre que no els pugueu fer de manera telemàtica.
Mentre durin les restriccions obligatòries per a la prevenció sanitària del COVID-19, l’horari d’atenció presencial i el nombre de persones que poden ser ateses per aquest canal  es redueix sensiblement.

Important!

Abans de demanar cita, consulteu el catàleg de tràmits:

  1. Mireu si el tràmit que voleu fer està en el catàleg i si és així intenteu tramitar-lo de manera telemàtica;  només us caldrà disposar  de IDCat/Mòbil,  un sistema d'identificació i signatura que es basa en l'enviament d'un codi per SMS al telèfon mòbil sense necessitat de recordar contrasenyes.
  2. Alguns tràmits també es poden fer de manera telemàtica sense necessitat de signatura electrònica, com per exemple, la sol·licitud de certificats de padró o  la instància genèrica.
  3. Si malgrat tot necessiteu fer el vostre tràmit de manera presencial cal que, abans de venir, us assegureu de la documentació i dades que haureu d’aportar. Això també es pot consultar al catàleg de tràmits i trucant al telèfon d’informació 93 685 80 01.

Com es fa?

Podeu demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 685 80 01 o bé realitzant la tramitació en línia disponible en aquesta pàgina.

Qui ho pot demanar?

Qualsevol persona amb la necessitat de realitzar un tràmit amb l’Ajuntament.

Salta a la part superior