Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/02/2020 02:07:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Seu electrònica
Catàleg de tràmits

Seu electrònica - Catàleg de tràmits

Dades informatives

Cita prèvia per al servei de podologia municipal

El servei de podologia municipal té com a objectiu garantir la salut podal de les persones grans. Amb aquest tràmit es pot sol·licitar dia i hora per accedir al servei.

Com es fa?

En línia:

  • Realitzar la tramitació en línia disponible en aquesta pàgina. Cal disposar de certificat digital DNI electrònicidCAT, Fábrica Nacional de Moneda y Timbre o qualsevol altre admès per l’Agència Catalana de Certificació (CatCert). 
  • En adjuntar la documentació ha de ser en formats de: Microsoft Office, LibreOffice, OpenOffice,  Adobe Acrobat PDF, imatges en BMP, JPG, PNG, GIF.
  • Durant la tramitació es generarà un document d’autoliquidació de la taxa corresponent i la possibilitat de pagar-lo també en línia amb targeta bancària.

Presencialment o per correu postal:

  • S’ha de presentar la sol·licitud emplenada i signada, amb la documentació adjunta requerida, o bé enviar-la per correu postal a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o al Casal de la Gent Gran.
  • Cal fer una autoliquidació de la taxa corresponent i el pagament amb targeta bancària a la mateixa Oficina d'Atenció Ciutadana. També es por fer el pagament en efectiu a les oficines de les entitats bancàries que consten a l’autoliquidació.
  • En cas d’enviar la sol·licitud per correu postal el tràmit quedarà pendent de la liquidació i pagament de la taxa. La persona interessada rebrà la liquidació al domicili indicat en la sol·licitud. Es podrà fer el pagament a la pàgina web www.santfeliu.cat/pagaments o en qualsevol de les oficines de les entitats bancàries que consten en la liquidació.

Qui ho pot demanar?

Ho poden demanar les persones empadronades a Sant Feliu de Llobregat que siguin titulars del carnet blau municipal.

Preus

Ordenança preus públics: Grup 1:  Preus per prestació de serveis. Activitats de lleure.

Preu públic per al servei de podologia inclòs en l'apartat Activitats i serveis que es presten en el casal de municipal de la gent gran

Tramitació en línia

TítoldataIniciTramitaciodataFiTramitaciodates
Casal de la Gent Gran Servei de podologiatramitar