Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 02:33:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
Noves dates per a les sessions informatives dels cursos de formació ocupacional

Els propers 20 i 21 de gener tindran lloc les sessions informatives per a accedir als cursos de formació ocupacional de les especialitats d'anglès, atenció sociosanitària per a persones en situació de dependència i organització i gestió de magatzems.

Nous cursos per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació al 2021

El Servei Local d'Ocupació presenta els tallers del primer trimestre de 2021, adreçats a persones que volen millorar les seves competències en la recerca de feina. Per les mesures de protecció a causa de la Covid-19, part de la formació mantindrà el format online.

SOC-UBICAT: quarta edició del programa d'acompanyament i suport ocupacional al Servei Local d'Ocupació

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat continuarà al 2021 amb una nova edició del programa SOC-UBICAT, programa d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social propi de Catalunya. Aquest programa va adreçat a les persones en situació d'atur, les persones inactives i les persones treballadores que es troben en una situació de precarietat laboral.

Sessió informativa sobre els nous certificats de professionalitat de la branca administrativa

El proper 15 de desembre tindran lloc diverses sessions informatives sobre els cursos de formació ocupacional de la branca administrativa que tindran lloc a partir del mes de febrer. La formació és 100% subvencionada i inclou pràctiques en empresa.

4 contractacions per al nou pla d'ocupació de màrqueting digital en el marc del Programa Singulars de l'AMB

El programa Singulars, amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, inclou formació becada en màrqueting digital de 240 hores per a vuit persones, quatre de les quals seran contractades per tal de desenvolupar, entre d'altres, un pla de dinamització digital del comerç local de Sant Feliu. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
1234567
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior