Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/10/2020 13:04:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
Nou pla d'ocupació amb nou contractes per al manteniment de la ciutat

En el marc del pla local d'ocupació de suport a les polítiques socials municipals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat preveu la contractació de nou persones que donin suport al Departament de Via Pública i Manteniment Ciutat.

Nous cursos de formació ocupacional de Treball als Barris

La nova edició dels cursos de formació ocupacional de Treball als Barris s'inicia el mes de setembre. Aquesta oferta formativa s'adreça a persones residents a Sant Feliu, preferentment dels barris de Can Calders i La Salut, inscrites com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Més formació online per a la recerca de feina per al juny i el juliol

El Servei Local d'Ocupació ofereix nous cursos adreçats a persones que volen millorar les seves competències en la recerca de feina. Per les mesures extraordinàries de protecció a causa de la Covid-19, aquests mesos la formació mantindrà el format online.

Novetats del Servei Local d'Ocupació: cita prèvia i ampliació dels serveis

El Servei Local d'Ocupació reprèn la seva activitat presencial amb novetats que milloren la comunicació amb la ciutadania al temps que garanteix les mesures de protecció i seguretat sanitària.

Reobertura parcial de l'Aula Sant Feliu i del Centre Can Maginàs (actualització)

Amb l'entrada de Sant Feliu de Llobregat en la fase 2 de la desescalada, l'Aula Sant Feliu reprèn l'activitat presencial del servei d'informació, amb l'horari d'atenció al públic de 9 a 13.30 h. El centre de Promoció Econòmica Can Maginàs ja havia représ part de la seva activitat presencial a la fase 1.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera