Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/12/2022 10:21:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
Inici dels plans d'ocupació 2022 de la Diputació de Barcelona

Ja han iniciat contracte les noves incorporacions al consistori com a plans d'ocupació en el marc del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023 de la Diputació de Barcelona. Un total de 8 persones han estat rebudes per la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider.

L'ajuntament contractarà 20 persones en el marc plans d'ocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'AMB

L'Ajuntament de Sant Feliu ha publicat les bases per a la contractació d'un total de 20 persones de diversos perfils professionals, en el marc dels plans d'ocupació amb el suport de la Diputació i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Sessió formativa a càrrec del CNL Roses sobre eines i recursos lingüístics per a les persones que treballen als plans d'ocupació

Un total de nou persones han participat aquest dimecres 9 de març a la sessió informativa del Consorci per la Normalització Lingüística que ha tingut lloc al Centre Cívic Les Tovalloles. 

Més tallers per a la recerca de feina amb el Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació programa nous tallers per al març i l'abril de 2022. A més dels cursos que s'ofereixen regularment, s'hi afegeixen d'altres de puntuals en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Inici dels plans d'ocupació 2022 de Treball als Barris i Treball i Formació

Ja han iniciat contracte les noves incorporacions al consistori com a plans d'ocupació dels programes del SOC Treball als Barris i Treball i Formació. Un total de 16 persones que han estat rebudes per la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider, el tècnic de Recursos Humans, Luis Miguel Carrión, i el personal tècnic de l'Àrea de Formació i Ocupació.  

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior