Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/06/2019 19:23:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

  Notícies sobre ofertes del Servei local d'ocupació

   

  L'Ajuntament contractarà 20 persones en el marc d'un pla d'ocupació de la Diputació de Barcelona

  L'Ajuntament inicia el procés de selecció per contractar 20 persones en situació d'atur com a tècniques, auxiliars administratius i personal de manteniment a través d'un pla d'ocupació. 

  La borsa de treball municipal organitza accions per apropar persones candidates a les empreses concessionàries dels serveis de neteja

  El passat divendres 10 i dijous 16 de maig  des del Servei Local d'Ocupació (SLO) de l'Ajuntament es van organitzar diferents sessions informatives en col·laboració amb les empreses concessionàries dels serveis de neteja (FCC i Net expres) per oferir a les persones inscrites a la borsa de treball la possibilitat de conèixer les condicions laborals d'aquestes empreses atesa la necessitat de contractació de personal per la campanya de suplències d'estiu.

  Les diferents accions es van desenvolupar al Centre Can Maginàs, amb l'objectiu de posar en contacte les persones candidates amb empreses usuàries de la borsa. 

  UBICAT: segona edició del programa d'acompanyament i suport ocupacional al Servei Local d'Ocupació

  L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha iniciat aquest 2019 una nova edició de l'UBICAT, programa innovador d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional propi de Catalunya.

  El Servei Local d'Ocupació (SLO) organitza accions per millorar l'ocupabilitat en col·laboració amb les empreses concessionàries dels serveis de neteja

  El passat dijous 8 de novembre des del Servei Local d'Ocupació (SLO) de l'Ajuntament es van organitzar diferents activitats en col·laboració amb les empreses concessionaris dels serveis de neteja (FCC i Net expres) per millorar l'ocupabilitat d'un grup de treballadors/res dels plans d'ocupació.

  Les diferents accions es van desenvolupar al Centre Can Maginàs, amb l'objectiu de millorar les estratègies de transició al mercat de treball dels participants de dos plans d'ocupació del servei de manteniment, que actualment està portant a terme l'Ajuntament de Sant Feliu.

  L'Ajuntament posa en marxa 'Ubica't', un nou programa per acompanyar persones en situació d'atur en el procés d'inserció

  El Servei d'Ocupació de Catalunya ha donat llum verda al desenvolupament durant un any d'un nou programa que millorarà les possibilitats d'inserció dels ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu.

  PrimeraRetrocés ràpidAnterior
  12
  SegüentAvanç ràpidDarrera