Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
Inici dels plans d'ocupació 2022 de la Diputació de Barcelona

Ja han iniciat contracte les noves incorporacions al consistori com a plans d'ocupació en el marc del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023 de la Diputació de Barcelona. Un total de 8 persones han estat rebudes per la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider.

L'ajuntament contractarà 20 persones en el marc plans d'ocupació amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'AMB

L'Ajuntament de Sant Feliu ha publicat les bases per a la contractació d'un total de 20 persones de diversos perfils professionals, en el marc dels plans d'ocupació amb el suport de la Diputació i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. 

Sessió formativa a càrrec del CNL Roses sobre eines i recursos lingüístics per a les persones que treballen als plans d'ocupació

Un total de nou persones han participat aquest dimecres 9 de març a la sessió informativa del Consorci per la Normalització Lingüística que ha tingut lloc al Centre Cívic Les Tovalloles. 

Més tallers per a la recerca de feina amb el Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació programa nous tallers per al març i l'abril de 2022. A més dels cursos que s'ofereixen regularment, s'hi afegeixen d'altres de puntuals en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

Informació sobre treball en temps de coronavirus (actualització)

Donada la situació excepcional causada per la pandèmia del COVID-19 us oferim un recull d'informació relacionada amb l'àmbit del treball.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera