Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació

 

 
Al setembre, nous cursos per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació

La formació és subvencionada i tindrà lloc al Centre Can Maginàs.

Participants del programa Ubicat visiten l'empresa SET Prat Paper Distribucions

Les persones participants del programa UBICAT van visitar l'empresa SET Prat Paper Distribucions,S.A. per tal de conèixer el teixit empresarial de Sant Feliu de Llobregat.

L'Ajuntament contractarà 20 persones en el marc d'un pla d'ocupació de la Diputació de Barcelona

L'Ajuntament inicia el procés de selecció per contractar 20 persones en situació d'atur com a tècniques, auxiliars administratius i personal de manteniment a través d'un pla d'ocupació. 

UBICAT: segona edició del programa d'acompanyament i suport ocupacional al Servei Local d'Ocupació

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha iniciat aquest 2019 una nova edició de l'UBICAT, programa innovador d'acompanyament a la inserció i suport ocupacional propi de Catalunya.

El Servei Local d'Ocupació (SLO) organitza accions per millorar l'ocupabilitat en col·laboració amb les empreses concessionàries dels serveis de neteja

El passat dijous 8 de novembre des del Servei Local d'Ocupació (SLO) de l'Ajuntament es van organitzar diferents activitats en col·laboració amb les empreses concessionaris dels serveis de neteja (FCC i Net expres) per millorar l'ocupabilitat d'un grup de treballadors/res dels plans d'ocupació.

Les diferents accions es van desenvolupar al Centre Can Maginàs, amb l'objectiu de millorar les estratègies de transició al mercat de treball dels participants de dos plans d'ocupació del servei de manteniment, que actualment està portant a terme l'Ajuntament de Sant Feliu.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12
SegüentAvanç ràpidDarrera