Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Vull treballar

Notícies sobre el Servei local d'ocupació
Reobertura parcial del Centre Can Maginàs

Amb l'entrada de Sant Feliu de Llobregat en la fase 1 de la desescalada, el centre de Promoció Econòmica Can Maginàs reprèn part de la seva activitat presencial, amb l'horari d'atenció al públic de 9 a 13.30 h.
 

Nova oferta formativa online del Servei Local d'Ocupació

La nova edició dels cursos per a la recerca de feina seran exclusivament online, per tal de respectar les mesures de protecció a causa de la Covid-19. Coaching motivacional, entrevista de feina, currículum infogràfic, networking i la venda d'un/a mateix/a són les propostes del Servei Local d'Ocupació.

Informació sobre treball en temps de coronavirus (actualització)

Donada la situació excepcional causada per la pandèmia del COVID-19 us oferim un recull d'informació relacionada amb l'àmbit del treball.

Tres ofertes laborals en l'àmbit de l'estalvi energètic

L'Ajuntament de Sant Feliu convoca de nou un pla d'ocupació, amb tres ofertes de feina dins del projecte Connecta't a l'estalvi energètic: una com a assessor/a en estalvi energètic (perfil electricista) i dues com a informador/a en aquest mateix àmbit (perfil auxiliar administratiu/iva). Aquestes contractacions s'efectuaran en el marc de programa Treball als Barris, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Més formació per a la recerca de feina al Centre Can Maginàs

El Servei Local d'Ocupació oferta, per als propers dos mesos, una nova edició dels tallers per millorar diferents aspectes de la recerca de feina, com ara les competències professionals, l'empoderament i la preparació de l'entrevista de feina, entre altres. 

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
12345
SegüentAvanç ràpidDarrera