Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 07:43:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

  04/10/2017
  Lectures: 3138
  L'Ajuntament inicia el procés de selecció d'un pla d'ocupació per a dones en situació d'atur

  L'Ajuntament iniciarà la propera setmana el procés de selecció per a la contractació de 13 dones que es trobin en situació d'atur, en el marc del Pla de manteniment de proximitat i d'edificis públics del Programa complementari de foment de l'ocupació local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona.

  Les contractacions es faran amb una durada d'un any en jornada completa, de novembre de 2017 a novembre de 2018, per a desenvolupar tasques de peons-auxiliars de manteniment i neteja i una com a coordinadora.

  El pla incorpora un període de 75 h de formació professionalitzadora abans de la contractació laboral, per tal de garantir el correcte desenvolupament de les funcions i dotar les participants de les competències professionals i transversals que incideixin positivament en la inserció laboral posterior.

  Una de les 13 places es reservarà per a una persona amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33%. En el cas que cap de les persones candidates aptes per al desenvolupament de les tasques compleixi aquest requisit, el contracte reservat se sumarà a la resta de contractes.

  Els plans d'ocupació tenen com a objectiu augmentar les possibilitats d'inserció de totes les persones participants, així com afavorir l'ocupació dels col·lectius amb més dificultats socioeconòmiques.

  Les persones interessades en formar part del procés de selecció poden adreçar-se al Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs (c/ Hospitalet, 25) fins al 16 d'octubre, a les 11.30 h. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 8.30 a 13 h, i dilluns i dimecres, de 17 a 19 h.

  Es poden consultar aquí els criteris de selecció i baremació que s'aplicaran en aquests processos de selecció.


   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar