Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/08/2019 07:34:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

  17/10/2017
  Lectures: 3841
  L'Ajuntament inicia el procés de selecció per contractar com a personal d'oficis 11 persones en situació d'atur

  L'Ajuntament ha obert el procés de selecció per participar en un nou pla d'ocupació que donarà feina a 11 persones que actualment es troben en situació d'atur a la nostra ciutat.

  Els contractes, que s'inclouen en el Pla de Suport a les Polítiques Socials Municipals de l'AMB, són a jornada completa i es preveu que tinguin un any de durada. Amb la contractació de dotze mesos es pretén afavorir una experiència professional completa i la generació de drets a les persones contractades.

  Les persones seleccionades faran intervencions a la via pública de diferents barris de la ciutat, a edificis públics i a la xarxa soterrada d'enllumenat públic.

  Es reserva una plaça per a una persona amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33%. En el cas que cap de les persones candidates aptes per al desenvolupament de les tasques compleixi aquest requisit, el contracte reservat se sumarà a la resta de contractes.

  Les persones interessades en participar en el procés de selecció poden adreçar-se al Centre Can Maginàs (c/ Hospitalet, 25) fins al dimarts 24 d'octubre, a les 13.30 h. L'horari d'atenció al públic del Centre és de dilluns a divendres, de 8.30 a 13 h, i dilluns i dimecres, de 17 a 19 h.

  Els plans d'ocupació tenen com a objectiu augmentar les possibilitats d'inserció de totes les persones participants, així com afavorir l'ocupació dels col·lectius amb més dificultats socioeconòmiques.

  Consulteu aquí els criteris de baremació que s'aplicaran en aquest procés de selecció.

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar