Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 06:18:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

21/11/2017
Lectures: 3490
S'inicien dos plans d'ocupació que permetran la inserció laboral de 23 persones

Ahir es va iniciar un pla d'ocupació que donarà feina a 11 persones que fins ara es trobaven en situació d'atur a la nostra ciutat.

Els contractes, que s'inclouen en el Pla de Suport a les Polítiques Socials Municipals de l'AMB, són a jornada completa i tindran un any de durada. Amb la contractació de dotze mesos es pretén afavorir una experiència professional completa i la generació de drets a les persones contractades. 

Les persones seleccionades faran intervencions a la via pública de diferents barris de la ciutat, a edificis públics i a la xarxa soterrada d'enllumenat públic. 

El proper dijous s'iniciarà un altre pla d'ocupació. En aquest cas, seran 12 nous contractes adreçats només a dones  que es trobaven en situació d'atur, en el marc del Pla de manteniment de proximitat i d'edificis públics del Programa complementari de foment de l'ocupació local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona. Les contractacions tenen una durada d'un any en jornada completa, de novembre de 2017 a novembre de 2018, per a desenvolupar tasques de peons-auxiliars de manteniment i neteja i una com a coordinadora. 

Aquest pla incorporava un període de 75 h de formació professionalitzadora abans de la contractació laboral, per tal de garantir el correcte desenvolupament de les funcions i dotar les participants de les competències professionals i transversals que incideixin positivament en la inserció laboral posterior. 

Els plans d'ocupació tenen com a objectiu augmentar les possibilitats d'inserció de totes les persones participants, així com afavorir l'ocupació dels col·lectius amb més dificultats socioeconòmiques. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar