Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/12/2019 07:00:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

27/12/2017
Lectures: 5158
L'Ajuntament posa en marxa 'Ubica't', un nou programa per acompanyar persones en situació d'atur en el procés d'inserció

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha donat llum verda al desenvolupament durant un any d'un nou programa que millorarà les possibilitats d'inserció dels ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu. 'Ubica't' té com a objectiu acompanyar persones en situació d'atur i persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral en la millora de la seva ocupabilitat. Es destina, de manera prioritària, especialment a aquells col·lectius que presenten dificultats específiques: atur de llarga durada, majors de 45 anys, persones amb baixa qualificació professional o dones víctimes de violència de gènere, entre d'altres.

El projecte tindrà una durada de 12 mesos, i preveu accions per a l'acompanyament i suport en una fase d'assessorament individualitzat, i una altra fase grupal. Es tractaran temes d'autoconeixement, de desenvolupament competencial, d'eines de recerca de feina, de capacitació digital i de coneixement del mercat laboral. En línies general 'Ubica't' pretén facilitar eines que permetin els usuaris i usuàries fer una recerca de feina autònoma i efectiva. D'altra banda, també es faran actuacions amb les empreses per reforçar el coneixement de l'entorn productiu i apropament facilitar la prospecció laboral.

Les persones interessades poden adreçar-se al Centre Can Maginàs a partir del dia 29 de desembre de 2017.

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estataldel Ministerio de Empleo y Seguridad Socialen el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/220/2017, de 22 de setembre".

     

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar