Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2019 15:00:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

  09/11/2018
  Lectures: 543
  El Servei Local d'Ocupació (SLO) organitza accions per millorar l'ocupabilitat en col·laboració amb les empreses concessionàries dels serveis de neteja

  La sessió es va estructurar en dues parts. En una primera part es va realitzar una xerrada conjunta on les responsables de selecció de les empreses concessionàries Adela Martín de l'empresa Net Expres i Sally Ribela de l'empresa FCC, van fer una presentació dels perfils professionals del sector de neteja, les competències que  valoren les empreses i les condicions laborals dels diferents perfils.

  Posteriorment, tots els participants van poder presentar la seva autocandidatura de forma individual en un context de simulació d'entrevista de selecció a les dues responsables de selecció de les empreses concessionàries.

  Un cop finalitzades les entrevistes, l'equip tènic, va fer una devolució al grup de participants amb la valoració per part de les empreses de les candidatures recollides.

  La valoració final de tots els participants (candidats i empreses) va ser molt satisfactòria i esperem tornar a col·laborar amb les empreses concessionàries (FCC i Net expres) en properes accions de millora de l'ocupabilitat.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar