Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2020 19:09:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

16/09/2019
Lectures: 408
Èxit d'assistència a la sessió informativa de la formació ocupacional de Treball als Barris

El Centre Cívic Les Tovalloles ha acollit, aquest divendres 13 de setembre, la sessió informativa dels cursos de formació ocupacional: Anglès orientat a l'atenció al client i Preparació per la certificació ACTIC, amb la participació una trentena de persones.

Durant de la sessió s'ha donat resposta a qüestions relacionades amb el desenvolupament de la formació, el temari i les accions previstes. Les entrevistes per a la inscripció definitiva tindran lloc al llarg d'aquesta setmana al Centre Cívic Les Tovalloles.

Les persones interessades en la formació, malgrat no haver pogut venir a la sessió informativa, poseu-vos en contacte amb l'Aula Sant Feliu (93 685 08 98) o el Centre Can Maginàs (93 685 07 83).

Resten, a més a més, dues sessions informatives per a altres dos cursos de formació ocupacional:

Totes les sessions tenen lloc al Centre Cívic Les Tovalloles (C. Riera de la Salut, 7. Sant Feliu de Llobregat), a les 12 h. Per assistir-hi, no cal inscripció prèvia. Aquestes formacions va destinades preferentment a la població dels barris de Can Calders i La Salut inscrita com a demandant d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i es desenvolupa en el marc del programa Treball als Barris.

Per a més informació consulteu la pàgina de formació ocupacional d'aquest mateix web.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar