Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/05/2020 19:14:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

26/09/2019
Lectures: 317
Inscripció oberta als cursos per l'obtenció de Certificats Professionals 2019-2020

Ja està obert el període d'inscripció per a la formació ocupacional orientada a l'obtenció de certificats de professionalitat de tres especialitats d'administració, dos nivells d'anglès (gestió comercial) i el certificat d'organització i gestió de magatzems. Al mes de novembre s'iniciaran els cursos de la branca administrativa, dels quals la sessió informativa tindrà lloc a l'octubre, a l'Aula Sant Feliu (Crta. Sansón, 74. Sant Feliu de Llobregat):

La durada de la formació varia en funció dels cursos, però tots finalitzaran entre juny i setembre de 2020 i es desenvoluparan en horari de matins a l'Aula Sant Feliu. Tots inclouen un mòdul de pràctiques en empreses. Consulteu-ne els continguts i els requisits d'accés a la informació de cada curs.

També està oberta la inscripció per a la resta de cursos, tot i que començaran entre gener i febrer de 2020 i la sessió informativa tindrà lloc més endavant.

Què són els certificats de professionalitat?

Els certificats de professionalitat, expedits pel Servei d'Ocupació de Catalunya, acrediten les competències professionals per al desenvolupament d'una activitat laboral, d'acord amb el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals. Alguns mòduls poden ser convalidats per mòduls de cicles de formació professional reglada.

Per a inscriure-us o demanar més informació, adreceu-vos a l'Aula Sant Feliu, al telèfon 936 85 08 98 o al correu electrònic aula@santfeliu.cat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar