Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/02/2020 01:20:44

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

19/12/2019
Lectures: 281
Cloenda dels cursos de formació del segon semestre de 2019 de 'Treball als Barris'

Aquest dimecres, 18 de desembre, ha tingut lloc l'acte de cloenda del segon semestre del programa de dispositius de Treball als Barris de 2019. Docents, participants i empreses han celebrat la finalització del programa al Centre Cívic Les Tovalloles.

Durant l'acte de cloenda s'ha fet un petit concurs amb una presentadora especial, i s'han lliurat les orles i els certificats. Les coordinadores de la formació han destacat la importància de la formació per a la millora de l'ocupabilitat i el creixement personal dels i de les participants.

Per la seva banda, l'equip docent ha destacat la implicació i motivació dels diferents grups i finalment, Loren Rider, regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Feminismes i LGTBI, i Salut Pública i Consum  ha destacat el 54% d'insercions laborals d'alumnat dels diferents cursos, i que "tots i totes les que esteu aquí, ara teniu més oportunitats que fa 6 mesos de trobar una feina".

Dins del programa s'ha desenvolupat el curs de preparació a l'ACTIC, Anglès: atenció al client, Ajudant de cuina per a col·lectivitats i Operari/ària de magatzem. Un total de 277 persones  s'han format en aquestes especialitats, amb el desenvolupament de 1.333 accions.

Programa Treball als Barris

Treball als barris es un programa impulsat pel Departament de Treball mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya, que es va posar en marxa l'any 2007 en el marc de la Llei de barris que desenvolupa el Govern de la Generalitat, a través del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

A San Feliu de Llobregat, el Projecte d'Intervenció Integral dels barris de Can Calders i La Salut articula, des de 2008, un seguit d'accions complementàries a la Llei de Barris en la forma de plans d'ocupació, implementació de mesures per l'acompanyament a la inserció als barris o tallers d'ocupació, entre d'altres.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar