Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
10/04/2020 07:23:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

30/12/2019
Lectures: 242
27 persones comencen a treballar a l'Ajuntament com a personal administratiu i de manteniment en el marc dels plans d'ocupació

L'Ajuntament ha completat el procés de selecció durant el mes de desembre i ja s'han incorporat 27 persones que faran tasques administratives, de consergeria i de manteniment durant 6 o 12 mesos. Aquestes contractacions són possibles gràcies als programes Treball i Formació i Enfeina't, del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Durant l'acte d'acollida de les noves incorporacions, la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Feminismes i LGTBI, Salut Pública i Consum, Loren Rider, ha destacat que l'ajuntament "vol aprofitar tot el talent professional" de les persones que hi comencen a treballar i que "espera que puguin contribuir a deixar empremta a la ciutat". D'altra banda, ha remarcat l'oportunitat que poden suposar aquests plans d'ocupació per a la millora de l'ocupabilitat.

Dins l'Enfeina't, orientat a la inserció i acompanyament de persones desocupades de llarga durada, s'han contractat 5 persones que faran funcions administratives i/o de consergeria, 6 peons/es i 1 oficial de manteniment. En el marc de Treball i Formació, que s'adreça a diversos col·lectius amb dificultats d'inserció laboral, s'han efectuat 16 contractacions: 9 auxiliars administratius/ives, 3 peons/es de manteniment i 3 auxiliars de manteniment. Per gestionar la gestió i la formació d'aquest programa també s'ha incorporat la figura d'una coordinadora.

Aquests professionals treballaran a diversos equipaments municipals de la ciutat. A més a més, seran formats per a desenvolupar les competències professionals i transversals que garanteixin la correcta realització de les seves funcions durant el període de contractació, i que faciliti la seva inserció laboral un cop finalitzat el pla d'ocupació.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar