Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
10/04/2020 08:33:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

07/01/2019
Lectures: 222
Forma't per la recerca de feina al Centre Can Maginàs

El Servei Local d'Ocupació segueix oferint formació per a la millora de l'ocupabilitat al Centre Can Maginàs. Aquest mes de gener, s'impartiran tallers sobre entrevista de feina, empoderament, currículum amb Canva i LinkedIN.

Al taller "L'entrevista de feina: preguntes clau", es donaran eines bàsiques per afrontar amb seguretat el moment de l'entrevista; tindrà lloc el 22 de gener de 9 a 13 h. El 24 de gener, també en horari de matí, de 9 a 11h30, a la càpsula "Destaca el teu currículum amb Canva" s'explicarà com adaptar el currículum a una plantilla de l'eina Canva per donar-li una aparença molt visual i fer-lo ressaltar d'entre la resta.

"Empoderament: millora de la confiança i la seguretat en la recerca de feina" tindrà lloc el 30 de gener, de 10 a 12 h i té com a objectiu aprofundir en conceptes com ara l'autoconeixement, les creences limitants, la zona de confort, l'actitud positiva i la motivació. Per últim, el taller "Optimitza el teu perfil a LinkedIN", vol treure suc a totes les potencialitats d'aquesta eina per al networking online i la recerca de feina. Es realitzarà el 31 de gener de 9 a 12 h. 

Informació pràctica i inscripcions

Tota la formació és subvencionada i tindrà lloc al Centre Can Maginàs (C. Hospitalet, 25. Sant Feliu de Llobregat). Per a més informació i inscriure-us a les formacions, contacteu el Servei Local d'Ocupació al telèfon 93 685 07 83 o al correu electrònic slo@santfeliu.cat.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar