Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/08/2020 18:56:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

16/01/2020
Lectures: 554
Nous cursos de formació ocupacional de Treball als Barris

Iniciem una nova edició dels cursos de formació ocupacional de Treball als Barris en les especialitats d'Ofimàtica, Dependent/a de carnisseria, Agent polivalent de magatzem i Dependent/a de forn de pa i pastisseria.

Aquestes formacions s'emmarquen en el programa Treball als Barris i van destinades a persones residents a Sant Feliu, preferentment dels barris de Can Calders i La Salut, inscrits com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

Per oferir informació detallada sobre els horaris, el calendari, el programa i les pràctiques en empreses, s'han programat les sessions informatives següents:

Totes les sessions informatives tindran lloc al Centre Cívic Les Tovalloles (C. Riera de la Salut, 7. Sant Feliu de Llobregat), a les 12 h. Per assistir-hi, no cal inscripció prèvia.

Durant el segon semestre de l'any també està prevista la impartició dels cursos de Preparació per l'ACTIC, Anglès orientat a l'atenció al client, Ajudant de cuina per a col·lectivitats i d'Auxiliar d'instal·lacions. Més endavant publicarem la informació d'aquests cursos i les dates de les sessions informatives corresponents.

Dades pràctiques i més informació

Els cursos començaran entre els mesos febrer i abril, amb una durada d'entre 130 i 200 hores, i s'impartiran a l'Aula Sant Feliu (Carretera Sànson, 74. Sant Feliu de Llobregat). Per a més informació consulteu la pàgina de formació ocupacional d'aquest mateix web, o contacteu l'Aula Sant Feliu (93 685 08 98) o el Centre Can Maginàs (93 685 07 83).

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar