Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/01/2023 12:52:09

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Inici dels plans d'ocupació 2022 de Treball als Barris i Treball i Formació

13/01/2022
Lectures: 1131
Inici dels plans d'ocupació 2022 de Treball als Barris i Treball i Formació

Ja han iniciat contracte les noves incorporacions al consistori com a plans d'ocupació dels programes del SOC Treball als Barris i Treball i Formació. Un total de 16 persones que han estat rebudes per la regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació, Loren Rider, el tècnic de Recursos Humans, Luis Miguel Carrión, i el personal tècnic de l'Àrea de Formació i Ocupació. 

En el marc de Treball als Barris s'han incorporat 11 perfils: 6 al Servei de Manteniment de la ciutat, 3 auxiliars administratius/ives per als serveis de suport a la ciutadania, ubicats a Innovació, Esports i suport administratiu a Manteniment; i finalment 2 dinamitzadors/es digitals a Promoció Econòmica. 

D'altra banda, dins del programa Treball i Formació s'han incorporat 5 persones que faran tasques d'auxiliar d'administració i d'atenció al públic al Centre Can Maginàs, l'Escola de Persones Adultes, Can Ricart i l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC). 

Aquests projectes estan subvencionats pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal - SEPE. Logotips del programa Treball als Barris

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior