Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/01/2023 13:24:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Més tallers per a la recerca de feina amb el Servei Local d'Ocupació

28/02/2022
Lectures: 990
Més tallers per a la recerca de feina amb el Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació programa nous tallers per al març i l'abril de 2022. A més dels cursos que s'ofereixen regularment, s'hi afegeixen d'altres de puntuals en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern.

El taller 'Com ser seleccionat/ada a Infojobs. 70% d'efectivitat' es focalitza en els aspectes clau del currículum en aquest portal d'ofertes de feina i les eines que es poden fer servir per a treure'n el màxim profit.

A 'Si la vida et dona llimones, fes llimonada. Resiliència motivadora' es treballaran els recursos interns i externs per fer front a les dificultats i adversitats, enfocar solucions, fomentar la creativitat i detectar oportunitats laborals.

El taller 'Jove: La feina s'ha de buscar, trobar, aconseguir i mantenir!' s'adreça a joves que cerquen la seva primera feina, per tal de conèixer els passos a l'hora de presentar-se a processos de selecció, amb especial èmfasi en la importància de la formació al llarg de la vida.

També tindran lloc formacions dins l'oferta regular del Servei Local d'Ocupació, com són 'Prepara't per a superar un procés de selecció per competències', 'Fes destacar el teu currículum amb Canva', 'Optimitza el teu perfil professional a LinkedIN' i 'L'entrevista de feina: preguntes clau'. A més, Can Maginàs acollirà diferents càpsules d'iniciació a la informàtica per a persones que vulguin començar a utilitzar les eines digitals per a la seva recerca de feina.

Consulteu la modalitat de cada formació (online o presencial) a l'hora d'efectuar la inscripció, així com el lloc en què es realitzaran, ja que alguns d'aquests tallers es programen en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern i pot ser que tinguin lloc en aquests municipis.

Trobareu tota l'oferta formativa a: www.santfeliu.cat/formaciorecercafeina.

Preinscripcions

Les persones interessades en pre-inscriure's en alguna de les formacions, poden posar-se en contacte amb el Centre Can Maginàs en el telèfon 93 685 07 83 o per correu electrònic a slo@santfeliu.cat, tot indicant el nom del taller o tallers que vol cursar, nom complet, número de document identificatiu i telèfon de contacte.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior