Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/02/2023 10:43:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sessió formativa a càrrec del CNL Roses sobre eines i recursos lingüístics per a les persones que treballen als plans d'ocupació

07/03/2022
Lectures: 927
Sessió formativa a càrrec del CNL Roses sobre eines i recursos lingüístics per a les persones que treballen als plans d'ocupació

Un total de 9 persones han participat aquest dimecres 9 de març a la sessió informativa del Consorci per la Normalització Lingüística (CNL) que ha tingut lloc al Centre Cívic Les Tovalloles. 

A la sessió han conegut eines i recursos lingüístics per a potenciar les competències professionals corresponents als seus perfils com a auxiliars administratius/ives i de dinamitzadora digital. A més a més, han rebut informació sobre els cursos que realitza el CNL i les proves de nivell o col·locació que es realitzen fins el 15 de març.

Les persones assistents donen suport a diferents equipaments de la ciutat: Centre Can Maginàs, Can Ricart, Oficina d'Atenció a la Ciutadania, Escola d'Adults, Manteniment, Sant Feliu Innova, i Estadi Municipal d'Atletisme. 

D'aquestes persones, 5 estan als plans d'ocupació del programa Treball i Formació, i 4 al de Treball als Barris. Aquestes últimes finalitzaran el seu contracte a l'octubre d'aquest any, mentre que les primeres ho faran al gener de 2023.

Ambdós programes són subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior