Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/08/2020 10:47:01

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Bones pràctiques

09/09/2016
Lectures: 3293
Soler i Sauret obté el Distintiu de garantia de qualitat ambiental

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha concedit el Distintiu de garantia de qualitat ambientalSoler i Sauret per a la categoria de flotes vehicles, subcategoria de transport col·lectiu. Aquest distintiu és el sistema català d'etiquetatge ecològic que reconeix l'ecoeficiència i la sostenibilitat en la planificació i gestió de la mobilitat dels vehicles de motor i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic mitjançant la reducció de les emissions de CO2.

Flotes de vehicles respectuoses amb el medi ambient

Per minimitzar l'impacte ambiental de les flotes, el distintiu fomenta la recopilació de dades per fer-ne l'avaluació i el seguiment, esdevenint una eina en la presa de decisions per a una correcta i millor gestió. A més, aquestes empreses tenen en compte criteris de conducció eficient, un manteniment que segueixi les indicacions del fabricant, així com unes bones pràctiques i una bona gestió ambiental. Actualment existeixen 31 flotes que disposen del Distintiu de garantia de qualitat ambiental.

Soler i Sauret a més  a més té establert, documentat, implantat i mantingut un sistema de gestió certificat segons la Norma ISO 14001

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar