Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
28/02/2020 22:58:27

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Bones pràctiques

01/06/2018
Lectures: 660
Voleu conèixer l'experència dels treballadors del Polígon El Pla amb el Biciempresa?

El Biciempresa és una prova pilot que s'ha realitzat al Polígon El Pla de Sant Feliu, amb l'objectiu de promoure l'ús dels mitjans alternatius de transport  als polígons. Per aquest motiu s'han facilitat bicicletes elèctriques als treballadors de diferents empreses del Pla.

L'AMB  juntament amb dues empreses del polígon, Soler i Sauret I Monty han cedit temporal i gratuïtament 37 bicicletes, i l'Ajuntament i l'AEPLA (Associació empresaris dels polígons de Sant Feliu) han col·laborat per coordinar la prova, que ha durat 6 mesos. 

Mira el Vídeo publicat per l'AMB sobre aquesta experiència!!!

En la prova pilot han participat 12 empreses: Sobime, Desmontes y Construcciones Romero, SA, CDT Isma Llobregat, SL, Dallant SA, Openers and Closers SL, Mersen Iberica, Soler i Sauret SA, Set Prat Paper Distribucions SA, Iberital de Recambios SA, Audiocerver SA i Solrac Coatings SL.

Els treballadors que ho han desitjat han pogut utilitzar les bicicletes per deplaçar-se de casa a la feina, o bé en desplaçaments laborals. Les bicis s'han guardat en aparcaments bicibox, en el domicili dels participants, i en les empreses.  Les dades finals i conclusions de l'experiència són les següents: 

  • Un total de 49 treballadors i treballadores de les empreses participants han fet ús de les bicicletes del programa.
  • L'edat mitjana dels participants ha estat 46 anys, l'usuari més jove té 23 anys mentre que l'usuari més gran en té 62.
  • Els municipis d'origen dels usuaris és Sant Feliu en primer lloc, Barcelona en segon lloc, seguit de Molins de Rei, Esplugues i Sant Joan Despí.
  • El temps mitjà del recorregut en bicicleta ha estat de 17 minuts.
  • El 74% dels participants han estat homes.
  • En relació a l'experiència d'ús, la majoria dels usuaris enquestats exposen que tenen ganes de repetir.
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar