Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/08/2020 12:50:32

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Bones pràctiques

06/03/2019
Lectures: 510
La felicitat a les empreses

L'emprenedora Lídia Alonso, de Sant Feliu de Llobregat, ha iniciat un innovador projecte empresarial, una consultoria de benestar organitzacional, on ofereix un servei perquè a les empreses hi treballin homes i dones que puguin arribar a ser més feliços. Aquest servei va dirigit a les organitzacions en general, tant empreses com institucions amb l'objectiu que les persones que hi treballin puguin aportar tot el seu valor.  A la Lidia li apassiona ajudar a les persones a desenvolupar-se tant en l'àmbit personal com professional,  per això no va dubtar de deixar la seva feina  i anar a Copenhague, un referent europeu en matèria de felicitat, on va estudiar i es va especialitzar en la gestió de la felicitat a les organitzacions. Va crear la seva pròpia empresa FELICÔ amb l'objectiu d'ajudar a les organitzacions a tenir el personal més motivat, productiu i creatiu. La seva experiència de més de 15 anys ajudant a empreses i particulars en diferents sectors i en la gestió empresarial, li va fer adonar-se que en una empresa el primer no és el client sinó els empleats, quan els treballadors i treballadores estan motivats i feliços s'obtenen millors resultats econòmics i persones més compromeses amb l'organització.

L'expertesa de la Lídia Alonso, es situa dins l'àrea de gestió del personal, i es defineix com a CHO (Chief Hapiness Officer). Actualment, existeix aquesta categoria professional que defineix l'ocupació de CHO dins les empreses com la persona encarregada de vetllar pel benestar dels treballadors/es.

La Lidia Alonso i Felicô  proposen tenir personal més feliç mitjançant la nutrició, la salut física i també la salut mental, però sobretot fent un seguiment de totes les accions implementades. Mitjançant un anàlisis de com es troba el personal de l'empresa en cada matèria, es revisen els resultats i es procedeix a dissenyar un pla d'acció, amb un seguit d'actuacions adaptades a cada organització, com formacions, Coaching,  i totes les accions que ajudin a crear un ambient laboral idoni per tenir els millors resultats. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar