Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/11/2020 06:36:36

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Bones pràctiques

20/01/2020
Lectures: 786
Ladies night: iniciativa empresarial col·laborativa al voltant de la bellesa, la gastronomia i la creativitat

Bonita Beauty Skin Concept, Algo Más Que Postres i Uptist, tres negocis regentats per dones i ubicats al Passeig dels Pins, portaran a terme Ladies Night: Lips and Pint, una innovadora activitat col·laborativa el proper 31 de gener a les 20 h a 23 h a l'Espai creatiu Uptist.

Després d'un còctel de benvinguda, podreu provar els pintallavis de Bonita Beauty Skin Concept, se us farà un test personalitzat i per recomanar-vos aquell més adient per a cadascuna. Segons el color del pintallavis escollit, cada assistent podrà pintar un necesser personalitzat, amb la col·laboració d'Uptis i finalment podreu gaudir d'un càtering preparat, com el còctel, per d'Algo Más Que Postres.

Els tres negocis tenen en comú estar ubicats al primer tram del Passeig dels Pins, ser innovadors i estar regentats per dones joves i emprenedores. De fet, aquesta original iniciativa constitueix un bon exemple de col·laboració empresarial i serà la primera de tot un seguit més que aquests tres negocis portaran a terme un cop al mes amb l'objectiu de fusionar l'estilisme, la creativitat i la gastronomia. Us hi animeu?

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior