Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/09/2021 20:20:00

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Inscripció oberta al projecte 'Generant ROLE MODELS en igualtat a les empreses'

20/07/2021
Lectures: 119
Inscripció oberta al projecte 'Generant ROLE MODELS en igualtat a les empreses'

El projecte 'Generant ROLE MODELS en igualtat a les empreses', presentat el passat 12 de juliol ja està marxa amb propostes de workshops, coaching i mentoria per a emprenedores i directives. L'acció es porta a terme en col·laboració amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i de Sant Just Desvern, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Totes aquestes accions tenen com a objectiu conèixer les necessitats actuals i futures de les dones emprenedores del territori, així com generar un espai de confiança, motivació i inspiració. D'altra banda, es vol plantar la llavor per crear una xarxa d'empoderament femení entre les dones del territori.

Els workshops giraran al voltant del tipus de lideratge de cada emprenedora o directiva, i sobre la mentalitat o visió de cadascuna. D'altra banda, a les sessions de coaching grupal es treballarà sobre la definició dels objectius i reptes professionals, així com la detecció dels valors i recursos del negoci d'emprenedoria o equip a liderar. El programa també posarà a disposició de les participants una sessió de coaching individual.

Participació en el projecte

'Generant ROLE MODELS en igualtat a les empreses' roman obert a l'interès de dones emprenedores i directives, hagin assistit o no a la primera trobada. 

Per a participar al projecte respongueu aquest formulari pel programa de coaching.  Podeu descarregar la presentació per conèixer-ne més detalls.

En el cas de no tenir disponibilitat per a participar, però sí interès a formar part de la xarxa, les dones emprenedores i directives es poden sumar al grup de LinkedIN 'Role Models, empreses en femení'. 

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el Centre Can Maginàs al 93 685 07 83 o al correu electrònic oise@santfeliu.cat.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior