Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/12/2023 22:25:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'Ajuntament inicia una enquesta telefònica per conèixer l'opinió de la ciutadania sobre els serveis públics i la gestió municipal

25/04/2022
Lectures: 2821
L'Ajuntament inicia una enquesta telefònica per conèixer l'opinió de la ciutadania sobre els serveis públics i la gestió municipal

L'Ajuntament ha encarregat una enquesta amb l'objectiu d'avaluar la satisfacció de la ciutadania amb el seu municipi i amb la gestió municipal. El treball s'ha adjudicat al Gabinet d'Estudis socials i Opinió Pública (GESOP), empresa especialitzada en estudis d'opinió.

L'enquesta s'està realitzant de manera telefònica a 800 persones del municipi escollides aleatòriament seguint diversos criteris de distribució per sexe, edat, barris, etc. Pel que fa al contingut de les preguntes, tenen la mateixa orientació que les enquestes d'imatge municipal que es realitzen a la ciutat cada quatre anys, quan finalitza el mandat:

  • Dades de les persones entrevistades: característiques sociodemogràfiques, posicionament polític i ideològic i hàbits formatius.
  • Valoració de la ciutat: grau de satisfacció de viure al municipi i anàlisi dels aspectes més positius i dels temes a millorar.
  • Gestió municipal: valoració de la gestió general i per àmbits i valoració dels serveis municipals.
  • Política municipal: coneixement del pacte de govern i valoració de l'alcalde i de la resta de líders dels principals partits locals.

Els resultats del sondeig es faran públics al mes de maig i es publicaran al web municipal, on també es poden consultar els resultats de les dues darreres enquestes d'imatge municipal, realitzades al 2014 i al 2018.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior