Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
06/06/2023 02:23:40

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Les obres als carrers de Falguera i Batista inicien la segona fase segons el calendari previst

19/05/2022
Lectures: 2354
Les obres als carrers de Falguera i Batista inicien la segona fase segons el calendari previst

L'Ajuntament iniciarà a partir de dimarts 24 de maig la fase 2 de les obres de reurbanització dels carrers de Falguera i Batista, una intervenció que reconfigurarà aquests trams en plataforma única. Es preveu que aquesta segona etapa tingui una durada aproximada de tres mesos en què els treballs es concentraran en el tram central del carrer de Falguera, que restarà tallat entre els números 41 i 97, ambdós exclosos. S'han previst una sèrie de canvis en la mobilitat, derivats de les afectacions a la circulació de vehicles, que entre d'altres garanteixen l'accés a veïns i veïnes de la zona als seus aparcaments privats regulats per guals. Els canvis inclouen:

  • El carrer de Batista tindrà doble sentit de circulació provisionalment i d'ús exclusiu per a veïns i veïnes fins al gual del número 41.
  • Es mantindrà l'accés fins al gual del número 97-99 del carrer de Falguera en doble sentit provisional, des del carrer de Rupert Lladó.
  • El carrer de Joan Antoni Samaranch, entre Sant Josep i Falguera, serà en cul-de-sac amb doble sentit de circulació provisional, d'ús exclusiu per a veïns i veïnes.
  • Els dilluns que se celebri el mercat de marxants es permetrà de manera extraordinària el doble sentit de circulació al carrer de Joan Antoni Samaranch, entre Jaume Ribas i Sant Josep.
  • S'instal·larà nova senyalització en l'àmbit d'obra afectat.

Consulteu en aquest plànol les afectacions específiques els dies amb mercat de marxants, i en aquest altre les afectacions generals derivades d'aquesta intervenció.

D'altra banda, el passat mes de febrer es va comunicar a les persones titulars dels guals afectats la possibilitat de sol·licitar una plaça d'aparcament alternatiu mentre durin les obres. En cas que no s'hagi fet efectiva aquesta sol·licitud, les persones interessades poden enviar un correu electrònic a territori@santfeliu.cat, o adreçar-se presencialment a les oficines de l'Àrea de Territori al carrer de l'Església número 7, de 9 a 14 hores.

Una intervenció en tres fases

L'actuació als carrers de Falguera i de Batista es portarà a terme en tres etapes per tal de reduir les afectacions en matèria de mobilitat a les persones residents. Les obres consisteixen en el canvi de secció del carrer a plataforma única amb llamborda per donar continuïtat amb el tram existent del Palau Falguera, així com el soterrament dels encreuaments aeris de xarxes de serveis, i el canvi de sentit per reduir el trànsit rodat. S'executaran nous embornals i pous de clavegueram i es conduiran les aigües pluvials que provenen de les finques. La intervenció culmina generant una petita plaça en la intersecció amb el carrer de Rupert Lladó amb paviment mixt que combina llamborda i verd, enllumenat, nou mobiliari urbà i jardineria.

Les afectacions a la circulació de vehicles en totes les seves fases, amb canvis de sentit de circulació i talls de zones del carrer de Falguera i de Batista, s'estan comunicant convenientment a través dels mitjans municipals. També s'informa prèviament a veïns i veïnes de la zona per facilitar-los aparcament alternatiu en funció de les fases d'obra.

El pressupost total de les obres és de 338.009,41 euros, IVA inclòs.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior