Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/08/2022 12:21:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

El ban de prevenció d'incendis forestals prohibeix fer foc fins al 15 d'octubre

16/06/2022
Lectures: 667
El ban de prevenció d'incendis forestals prohibeix fer foc fins al 15 d'octubre

Amb motiu de l'alt risc d'incendis forestals a causa de les elevades temperatures, l'Ajuntament ha publicat el ban anual de prevenció d'incendis que estableix, entre d'altres mesures i restriccions, la prohibició d'encendre foc, de llençar llumins encesos o burilles de cigarretes. També es prohibeix llençar escombraries, runa o restes industrials de qualsevol classe que puguin ser causa de l'inici d'un foc en tots els terrenys forestals del terme municipal, siguin o no poblats d'espècies arbòries, i també en la franja de 500 metres que els circumda. El ban inclou també la prohibició de llençar coets, petards, globus o artefactes de qualsevol classe que continguin foc, ni utilitzar bufadors o similars, en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

No està permesa tampoc, tret que es disposi d'autorització expressa dels Serveis Territorials del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, la realització de treballs que generin restes vegetals. Alhora es prohibeix la circulació de vehicles a motor pels camins tancats amb cadenes dins la serra de Collserola, així com la circulació de bicicletes i cavalls pels camins de menys de tres metres d'amplada. A més, totes les persones amb propietats forestals han de tenir cura de mantenir les seves finques, que han d'estar netes de residus vegetals i de brancam, procedents de les seves tales d'arbres.

Aquestes mesures especials per extremar les precaucions seran vigents fins al 15 d'octubre de 2022. I fins al 15 de setembre de 2022 inclòs no es podran utilitzar les barbacoes existents a l'àrea de lleure de la finca La Salut.

Les persones que contravinguin les normes de prevenció legalment establertes podran ser sancionades, d'acord amb la normativa vigent. 

Per tal de prevenir els incendis i saber com actuar consulteu la informació del Departament d'Interior de la Generalitat.

Documents relacionats:
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior