Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/12/2023 17:58:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Policia Local organitza una xerrada sobre seguretat amb consells i recomanacions per a gent gran

18/01/2023
Lectures: 1108
Policia Local organitza una xerrada sobre seguretat amb consells i recomanacions per a gent gran

Dimecres 18 de gener Policia Local ha organitzat una xerrada al Casal de la Gent Gran per augmentar i millorar la seguretat de les persones grans del municipi. Aquesta iniciativa, impulsada per l'Àrea tècnica de proximitat i relacions amb la comunitat de la Policia Local, ha incidit en aspectes que afecten la seguretat i la prevenció personal d'aquest col·lectiu, per tal de reduir la seva vulnerabilitat respecte als delictes.

Durant l'acte s'han ofert consells i conductes a seguir en diferents àmbits, des de la via pública fins al propi domicili, passant per recomanacions en viatges, al banc, o en l'ús segur d'internet. També s'han donat pautes sobre com procedir en cas de ser víctima d'un delicte, ja siguin aquells relacionats amb estrebades, robatoris de claus o documentació, o sostracció de diners en metàl·lic, targeta o xecs.

La xerrada ha finalitzat amb una sessió pràctica d'instal·lació i ús de l'aplicació per a dispositius mòbils Seguretat Ciutadana, a petició dels i les pròpies persones assistents. Aquestes han valorat molt positivament les funcionalitats que ofereix l'app, i que van des de la localització de persones vulnerables fins a l'enviament de missatges d'emergència, passant per la possibilitat d'informar-se de les alertes més rellevants al municipi a través del sistema d'informacions push de l'aplicació.

Entre els objectius d'aquesta trobada estava el de prevenir les principals amenaces per a la seguretat de les persones grans, anticipar i evitar futures situacions de risc, i fomentar la confiança amb la Policia. L'Àrea tècnica de proximitat i relacions amb la comunitat de la Policia Local continuarà desenvolupant al llarg de l'any diferents accions de prevenció i conscienciació, així com activitats d'intervenció assistencial en l'entorn de gent gran en potencial situació de desemparament, entre d'altres.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior