Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/12/2023 14:03:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Policia Local de Sant Feliu amplia la seva plantilla amb 12 nous agents

01/02/2023
Lectures: 1261
Policia Local de Sant Feliu amplia la seva plantilla amb 12 nous agents

Dimecres 1 de febrer l'alcalde, Oriol Bossa, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Manel Martínez, han donat la benvinguda a sis nous agents, que s'incorporaran en els propers dies al cos. Aquests efectius formaran part de la plantilla municipal com a funcionaris de carrera, en haver superat el procés de selecció desenvolupat en els darrers mesos. Al llarg del mes de febrer s'incorporaran sis agents més en situació d'interins. En total, 12 nous agents que contribuiran a garantir els drets i llibertats de la ciutadania, objectiu estratègic de la Policia Local.

Durant l'acte de benvinguda Bossa va confirmar que "avui és un dia molt important, ja que fa temps que la ciutadania ens reclamava aquest increment de la plantilla de la policia, i hem assolit aquest objectiu, tant polític com ciutadà". Per la seva banda, Manel Martínez va assegurar que "aquesta incorporació reforça diversos serveis de seguretat per tenir una policia que no només sigui reactiva, sinó preventiva i d'atenció". En aquest sentit, Martínez va posar en valor concretament la tasca que es desenvolupa des del Servei d'Atenció a les Víctimes (SAV), iniciativa que s'adreça a les persones vulnerables per qualsevol situació, i el Servei de Proximitat i Relacions amb la comunitat, que contempla el desplegament d'agents per tot el territori per ser més a prop de la ciutadania.

Amb les noves incorporacions Sant Feliu comptarà amb una plantilla de 60 policies, entre les quals hi ha dues noves places d'agents que es van crear aprofitant una reestructuració de l'organització del cos. Aquesta seixantena d'agents situen la ràtio de la Policia Local a Sant Feliu al voltant d'1,4 efectius per cada mil habitants, xifra que posiciona el municipi en la mitjana de la resta de policies locals de la província de Barcelona.

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior