Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/07/2018 00:29:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Directori de Serveis
Associacionisme i participació ciutadana

Directori de Serveis - Associacionisme i participació ciutadana

Dades informatives

Entrevista amb l'alcalde per Internet

L'entrevista a l'alcalde per Internet obre una via de comunicació directa amb l'alcalde, que permet realitzar consultes, plantejar qüestions i donar opinions sobre el funcionament del municipi.

D'aquesta manera s'ofereix una possibilitat per prendre els pols a la ciutadania i així poder portar a terme les mesures adequades per millorar el benestar de tots els veïns i veïnes que compartim aquest espai. 

Horari 

L'entrevista a l'alcalde per Internet es fa sempre en línia entre les 19 i 21 h del dimarts següent a la celebració del ple municipal ordinari, el qual es realitza sempre l'últim dijous de cada mes.

La sessió s'obre el divendres anterior a les 9 h, i a partir d'aquest moment ja s'admeten preguntes. Per tal de garantir que l'alcalde les pugui respondre totes es limita a 40 el nombre de preguntes admeses fins a les 19 h del dimarts. Durant la sessió en línia no hi ha límit d'admissió de preguntes.

Més informació:

La participació en l'entrevista amb l'alcalde comporta l'assumpció de les normes següents:

  1. Les preguntes s'han de fer amb respecte. Els missatges no poden ser redactats amb voluntat d'ofendre ni utilitzar llenguatge groller. No es poden fer declaracions calumnioses amb voluntat d'incitar a l'odi racial, contràries a la legislació vigent o a la Declaració Universal dels Drets Humans.
  2. L'alcalde es compromet a llegir les preguntes i respondre-les durant la sessió en línia dels dimarts, de 19 a 21 h, i es reserva el dret d'acceptar-les o no en funció de si procedeix amb el contingut i els objectius establerts de la sessió i si compleix amb la norma número 1.
  3. L'Ajuntament en cap cas és responsable del contingut dels missatges de les persones usuàries, o de qualsevol acció subsegüent presa com a resultat d'aquests missatges. Totes les declaracions fetes en les sessions reflecteixen només el punt de vista de les persones autores, les quals són les úniques responsables del seu contingut.
Link to ObjectExecute action