Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/07/2024 08:33:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Jornada M-talent al Palau Falguera: aprèn com els dispositius i aplicacions mòbils milloren la productivitat i el màrqueting

25/10/2013
Lectures: 6543
Jornada M-talent al Palau Falguera: aprèn com els dispositius i aplicacions mòbils milloren la productivitat i el màrqueting

imatge mTalent

El pròxim 26 de novembre tindrà lloc a l'auditori del Palau Falguera una jornada de formació tecnològica dins del programa m-Talent.   

La jornada començarà a les 16:00 i tindrà una durada aproximada de 3 hores on es desenvoluparà la sessió formativa final "Mobile Marketing per a un ús personal, professional i empresarial" que anirà a càrrec de Xavier Rivera, director d'i-Marketing Consulting. 

El màrqueting mòbil compren qualsevol activitat de difusió, promoció o publicitat que interactuï amb el telèfon mòbil a través del telèfon mòbil. És un sector que està creixent a un ritme del 100% anual però encara és una tècnica que practiquen majoritàriament les grans marques. 

Si esteu interessats en assistir-hi us hi apuntar omplint el següent formulari d'inscripció: http://www.idigital.cat/web/i-digital/jornada-mtalent-st-feliu-llobregat.  La jornada és gratuïta però té un aforament limitat.   

Els coneixements i capacitats en l'àmbit de les tecnologies mòbils són i seran cada vegada més importants per desenvolupar projectes en aquest sector en fase de creixement. Entre les diferents iniciatives que incorpora mTalent, destaca la realització arreu del territori català de jornades formatives de primer contacte, com la que es realitzarà al Palau Falguera de Sant Feliu, amb les tecnologies del sector Mobile, per tal d'informar i capacitar els joves, les persones a l'atur, els emprenedors, els autònoms, els professionals i les empreses del sector TIC com aquestes poden ajudar-los a trobar feina, a millorar la seva qualificació professional  o a satisfer la seva necessitat d'incorporar personal qualificat

Aquest programa està impulsat per la Fundació Barcelona Mobile World Capital en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la GSMA i té l'objectiu de fomentar la formació tecnològica en el sector Mobile, un dels sectors que es troba en una major fase de creixement.

A banda de la jornada que us proposem, recordar-vos que si teniu necessitats d'incrementar els vostres coneixements tecnològics, des de Sant Feliu On Line/ Sant Feliu Innova us podem donar l'assessorament que us calgui. Podeu contactar amb nosaltres al correu tic@santfeliu.cat o al telf 93 685 80 24.

Comparteix
Salta a la part superior