Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 10:54:57

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Assessorament en comunicació digital per a professionals de l'esport

15/07/2014
Lectures: 3979
Assessorament en comunicació digital per a professionals de l'esport

Com ja sabeu, a Sant Feliu Innova oferim servei d'assessorament personalitzat i adaptat a les necessitats de cada empresa, entitat o persona que acut a nosaltres. En aquest sentit, la darrera visita que hem tingut ha estat la d'en Francesc Berdaguer, coordinador de les lligues de futbol 7 del Baix Llobregat, que necessitava aprendre el funcionament bàsic d'una pàgina de Facebook corporativa i rebre alguns consells per mantenir-la actualitzada i garantir una comunicació eficaç amb els usuaris a l'hora de realitzar tasques de difusió, captació i promoció en aquesta xarxa social.  

 

A més, va aprofitar l'ocasió per aprendre a crear un bon perfil de Linkedin, que li ajudarà a aconseguir major visibilitat entre els professionals del seu àmbit i optimitzar les seves oportunitats laborals. I és que al igual que en altres sectors d'activitat, quan es tracta de l'àmbit esportiu també és molt important tenir cura del perfil professional i ser rigorosos a l'hora de gestionar un compe a Linkedin, treballant la xarxa de contactes i fent aportacions positives que enriqueixin el coneixement col·lectiu de la comunitat. 

Ja ho sabeu, tant si us dediqueu a l'esport com a qualsevol altre àmbit, i esteu interessats en aprendre a treure profit de les xarxes socials, veniu a visitar-nos a la segona planta de la Torre del Roser. El nostre equip us assessorarà i acompanyarà en el que necessiteu (formació, networking, metodologies de treball...). Podeu concertar una trobada amb nosaltres al telèfon 936858024 o enviant un correu electrònic a tic@santfeliu.cat

Us hi esperem! 

 

Comparteix
Salta a la part superior