Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
25/07/2024 12:03:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Assessoraments en "Oficina mòbil: recull d'eines 2.0"

07/08/2014
Lectures: 3272
Assessoraments en "Oficina mòbil: recull d'eines 2.0"

En un tres i no res setembre serà aquí. Toca tornar a la feina, a estudiar, a començar nous projectes...per això sou molts els qui feu ara els bons propòsits de l'any i aprofiteu l'estiu per preparar-vos i afrontar la tornada a la rutina de la millor manera possible. Avui en dia, les noves tecnologies posen al nostre abast una gran varietat d'eines per fer més fàcil la nostra feina i organitzar-nos més eficaçment. I amb aquests objectius, ens han visitat alguns usuaris per rebre assessoraments personalitzats en la matèria. 

Tant si tens feina com si l'estàs buscant o fabricant tu mateix, disposar de coneixements sobre com construir-te un kit bàsic d'eines i recursos digitals orientats a processos de producció, servei i organització del treball flexibles i col·laboratius, serà un gran capacitat competencial professional.  

Si ets emprenedor o coneixes a algú que ho sigui al teu entorn, sabràs que quan dirigeixes el teu propi projecte resulta molt difícil desconnectar, inclús estant de vacances. Fa uns anys, eren molts els empresaris que es estiuejaven a prop de casa per si havien de tornar corrent davant una urgència, o els que cada dia trucaven al seu equip de treball per assegurar-se de que tot funcionés correctament durant la seva absència. Però gràcies a les noves tecnologies, conciliar la vida personal i  professional cada cop resulta més senzill, i són moltes les eines que ens permeten crear un entorn de treball compartit bàsic i disposar de tots els nostres documents des de qualsevol lloc. 

Google Drive, Dropbox, Reedboth, Linkedin...són algunes de les eines  que Internet posa al nostre abast per crear una veritable oficina mòbil. I a Sant Feliu Innova t'ensenyem a aprofitar-les perquè puguis treballar en línia amb el teu equip de treball, crear documents de text, fulls de càlcul, presentacions, repositoris documentals, utilitzar eines de gestió de projectes i tasques...Encara ets a temps! Vine i prepara't per afrontar una tornada a la rutina més organitzada.  

Ens trobaràs a la segona planta de la Torre del Roser. Pots concertar una cita trucant al 93 685 80 24 o enviant un e-mail a tic@santfeliu.cat

T'hi esperem! 

Comparteix
Salta a la part superior