Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/02/2023 10:22:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Game: Concurs de disseny de videojocs

06/10/2014
Lectures: 4509
Sant Feliu Game: Concurs de disseny de videojocs

El 14 de novembre és la data límit per participar al Sant Feliu Game, un concurs adreçat als alumnes de 5è i 6è d'educació primària de la ciutat, que consisteix en el disseny d'un videojoc amb diferents escenaris i/o personatges que tinguin relació amb Sant Feliu. 

Per participar, els alumnes han de dibuixar un mural que inclogui de 5 a 10 pantalles o escenes del videojoc imaginat i enviar una fotografia via Twitter a @cridemeduca incloent el hashtag o etiqueta #SantFeliuGame. En cas de no tenir compte a Twitter, el centre educatiu pot enviar la fotografia per correu electrònic a cridemeduca@gmail.com amb l'assumpte "Sant Feliu Game". Totes les imatges recollides es publicaran a un perfil d'Instagram, on es podran votar per optar a ser un dels tres guanyadors.  

Entre tots els treballs presentats, es seleccionaran dos finalistes més mitjançant la votació d'un jurat compost per persones vinculades amb la ciutat, el món del disseny, i el sector del videojoc.  

Els tres finalistes i el guanyador es coneixeran el 17 de novembre. Una pissarra interactiva (1r premi), una tauleta digital (2n premi) i una tauleta digitalitzadora (3r premi) són els obsequis que es lliuraran als finalistes en un acte institucional que es celebrarà en el marc de la Setmana de la Ciència (14 a 23 de novembre).

L'activitat ha estat organitzada per l'associació local CRIDEM Educa, entitat de recent creació que vol promoure com a valors entre la població la creativitat, la innovació, el desenvolupament i l'emprenedoria digital.  

Aquí podeu escoltar l'entrevista que es va fer a Radio Sant Feliu dins el programa "El Mirall" on s'explica què és i com participar al Sant Feliu Game.

Aquesta activitat compta amb el recolzament i suport de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior