Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
02/10/2023 03:23:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Jornada mTalent: Com treure profit del mòbil per a un ús personal, professional i empresarial?

22/10/2014
Lectures: 3208
Jornada mTalent: Com treure profit del mòbil per a un ús personal, professional i empresarial?

Estàs a l'atur i busques feina? Ets emprenedor o autònom i vols millorar professionalment? Estudies i t'interessa conèixer un sector que genera ocupació?

Vine a la jornada mTalent i aprèn com els dispositius i aplicacions mòbils milloren la productivitat i el màrqueting 

 

Aquesta formació es portarà a terme el dijous 20 de novembre, de 16 a 19 hores, a la sala d'actes del Centre Cívic Les Tovalloles. 

La jornada és gratuïta però té un aforament limitat. Si esteu interessats en assistir-hi us hi podeu apuntar omplint el següent  formulari d'inscripció: www.santfeliu.cat/mtalent3 

Els continguts bàsics de la ponència central formativa, de títol "Com treure profil del mòbil per a un ús personal, professional i empresarial", anirà a càrrec de l'expert i General Manager d'Ohlalapps, Alejandro Castellano, que  tractarà conceptes bàsics sobre les tecnologies mòbils, els diferents sistemes, les aplicacions, l'ús del canal mòbil per a la recerca de feina i les possibilitats de les tecnologies mòbils per a professionals i empreses (millor gestió, màrqueting, productivitat, etc.): 

  • Smartphone versus Tablet
  • Sistemes operatius: Android versus Apple iOS
  • Què és una aplicació mòbil? Tipologies.
  • Quan costa fer una App? És complicat fer-ne una? Botigues d'Apps
  • M-Commerce: botigues i compres en línia al mòbil
  • Sistemes de pagament amb el mòbil
  • El canal mòbil per cercar feina
  • Noves oportunitats de negoci amb el mòbil
  • Els dispositius mòbils per a ús professional

Els coneixements i capacitats en l'àmbit de les tecnologies mòbils són i seran cada vegada més importants, per això la millora de les competències tecnòlògiques dels ciutadans, professionals i empreses és una prioritat. 

Entre les diferents iniciatives que incorpora el programa global de mTalent destaca la realització arreu del territori català de jornades formatives de primer contacte, com la que es realitzarà a Sant Feliu, amb les tecnologies del sector Mobile, per tal d'informar i capacitar les persones a l'atur que volen millorar el seu grau d'ocupabilitat, els emprenedors, els autònoms, els professionals i els joves sobre com aquests dispositius i aplicacions mòbils poden ajudar-los a trobar feina, a millorar la seva qualificació professional o a facilitar la reorientació de perfils professionals cap a sectors amb capacitat d'ocupació, com és el mobile, i amb la necessitat d'incorporar personal qualificat.

Aquest programa està impulsat per la Fundació Barcelona Mobile World Capital en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la GSMA i té l'objectiu de fomentar la formació tecnològica en el sector Mobile, un dels sectors que es troba en una major fase de creixement. 

L'assistència és gratuïta. Cal formalitzar la inscripció omplint aquest FORMULARI

Si voleu ampliar informació podeu contactar amb nosaltres al correu tic@santfeliu.cat o al telf 93 685 80 24.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior