Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/03/2019 02:16:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

30/10/2014
Lectures: 3998
Sant Feliu, nova "Ciutat de la Ciència i la Innovació"

Sant Feliu de Llobregat ha estat distingida com a "Ciutat de la Ciència i la Innovació" per la Secretaria General de Ciència, Tecnologia i Innovació del Ministeri d'Economia i Competitivitat en la categoria de municipis de 20.001 a 100.000 habitants. L'Ajuntament de Sant Feliu se suma així a la plataforma estratègica Innpulso com a agent d'innovació i la seva participació en aquesta xarxa suposa un valuós actiu per a la ciutat.

Entre les línies de treball en matèria d'innovació i promoció empresarial que desenvolupa l'Ajuntament i que l'han portat a obtenir aquest reconeixement figuren la mesa per al desenvolupament econòmic i la cohesió social, el programa Sant Feliu Innova, els projectes Yuzz i Coworking, el pla local de foment de l'ocupació i la reactivació econòmica, i el conveni de col·laboració entre els ajuntaments de Sant Feliu, Sant Just i Sant Joan per enfortir i millorar el suport a l'activitat emprenedora i empresarial del territori. En concret, destaquen programes com el de l'administració electrònica, el govern obert, la infraestructura de comunicacions mitjançant la fibra òptica i la connectivitat wifi en edificis públics, l'eficiència energètica, els serveis intel.ligents, la modernització i racionalització dels serveis públics, i la innovació cap a una ciutat sostenible i intel.ligent, entre altres.

La distinció "Ciutat de la Ciència i la Innovació" va ser creada l'any 2010 amb la finalitat de reconèixer les ciutats líders en la creació d'avantatges competitius gràcies a la conjunció del capital intel·lectual i de coneixement dels seus recursos humans, amb avançades infraestructures locals de fort component científic, tecnològic i innovador.

Entre altres avantatges, la pertinença a la xarxa Innpulso comporta l'autorització per a l'ús de la distinció en la comunicació i promoció de la ciutat, tant a nivell nacional com internacional; el foment i l'impuls de projectes de col·laboració entre els municipis que s'integrin en la xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació; la promoció internacional d'aquestes ciutats en esdeveniments internacionals relacionats amb I+D+i i el desenvolupament basat en el coneixement; així com la consideració preferent d'aquestes ciutats per ubicar instal·lacions científiques i tecnològiques de titularitat o participació estatal, entre altres.

Han estat moltes les organitzacions, entitats, empreses i administracions públiques que han donat suport a la candidatura de Sant Feliu. En el document adjunt trobareu el llistat amb la relació d'organitzacions que han recomanat atorgar la distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació a Sant Feliu de Llobregat.

Documents relacionats:
Relació cartes recomanació
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar