Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
12/06/2021 19:58:33

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

5è Concurs de Microrelats via Twitter #SantFeliu #SantJordi2015

01/04/2015
Lectures: 3342
5è Concurs de Microrelats via Twitter #SantFeliu #SantJordi2015

140 caràcters. Una història. Un concurs. Twitter. T'atreveixes?

Sant Feliu organitza el 5è Concurs de Microrelats de Sant Jordi. Escriu el teu relat i fes la piulada amb les etiquetes #SantFeliu i #SantJordi2015 de l'1 al 30 d'abril. 

Els 5 premiats seran repiulats des de @santfeliuinnova i rebran 5 obsequis culturals. Tots els  relats participants seran publicats digitalment.

Apunta't a una manera diferent de celebrar la diada cultural de Sant Jordi! Digital! En xarxa! Un esdeveniment creatiu dins de la XII Setmana per la Llengua. 

BASES DEL CONCURS:  

  • El concurs de microrelats en català es farà via twitter i s'emmarca a la XII Setmana per  la Llengua - Sant Jordi 2015 de Sant Feliu de Llobregat  
  • Organitza l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i hi col·laboren la  Universitat Oberta de Catalunya (UOC), i la biblioteca Montserrat Roig 
  • Participar és fàcil! Únicament cal enviar un tweet (140 caràcters) amb els hashtags o etiquetes #SantFeliu i #SantJordi2015 incloses al text.   
  • Hi pot participar tothom que vulgui. Termini: de l'1 al 30 d'abril  
  • Un jurat integrat per components de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el programa municipal de Política Lingüística i el departament Sant Feliu Innova de l'Ajuntament de  Sant Feliu de Llobregat i la biblioteca Montserrat Roig valorarà les propostes.   
  • Els 5 relats premiats es faran públics a través del lloc web municipal de la regidoria de noves tecnologies, el blog de Sant Feliu On Line, el compte de twitter i la seva pàgina de Facebook.
  • Premis. Els autors/es dels 5 millors relats rebran, cadascun/a, un obsequi cultural de l'Ajuntament i la UOC .  

Si no domineu Twitter, des de Sant Feliu Innova us oferim assessorament personalitzat. Ens podeu trobar a la segona planta de la Torre del Roser, a l'espai de coworking Co-Work-TIC, telf 93 685 80 24, tic@santfeliu.cat. 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior