Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/12/2023 02:16:21

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Vols contribuir a millorar la cobertura mòbil a Catalunya?

18/05/2015
Lectures: 4323
Vols contribuir a millorar la cobertura mòbil a Catalunya?

La Generalitat ha creat una aplicació mòbil (app) que permet als usuaris elaborar un mapa real de cobertura mòbil al país. Es tracta d'un projecte digital col·laboratiu que es nodreix de la participació ciutadana.

Des del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) s'ha desenvolupat un instrument, en concret l'aplicació "Cobertura Mòbil", on l'objectiu és que la ciutadania i el teixit social col·laborin en crear un mapa de la situació real a partir de dades recollides de forma anònima, registrant la qualitat i quantitat, el nivell de cobertura i la capacitat dels operadors.

Es tracta d'una aplicació a temps real on gràcies a la geolocalització detecta la ubicació de mesura, el nivell de senyal i la companyia telefònica. També, permet fer dos tipus de visualitzacions o consultes: les mesures pròpies de l'usuari o el mapa complet amb totes les mesures generades pels participants.

L'usuari que disposi d'aquesta aplicació mòbil, a més d'ajudar a elaborar el mapa, també podrà considerar opcions d'operadores mòbil. També es pot consultar des del lloc web.

Així doncs, si vols contribuir a millorar la cobertura mòbil a Catalunya i formar part de les persones que eliminaran punts foscos actuant com a sensors contextualitzats, col·laborant en un projecte de territori intel·ligent i rebent informació de qualitat sobre el projecte, descarrega't l'app i participa.

Si tens qualsevol dubte, si vols que t'ajudem a descarregar-te o, si això no és suficient, a utilitzar aquesta aplicació. Recorda que pots venir al Punt TIC de la Torre del Roser on els nostres dinamitzadors t'assessoran de forma personalitzada.

Si vols ampliar informació pots contactar amb nosaltres al correu tic@santfeliu.cat, al telèfon 93 685 80 24 o passar-te pels espais de suport a l'emprenedoria i la innovació social digital, living lab i smart city de la Torre del Roser al carrer Joan XXIII número 14.

 

Notícies relacionades:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior