Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2023 23:50:26

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

S'amplia la proposta d'activitats educatives municipals relacionades amb la innovació i la tecnologia

02/09/2015
Lectures: 4185
S'amplia la proposta d'activitats educatives municipals relacionades amb la innovació i la tecnologia

Sant Feliu Innova torna a oferir aquest curs 2015/2016 als centres educatius de Sant Feliu activitats orientades a desenvolupar competències en emprenedoria digital i innovació tecnològica, dins de l'oferta d'activitats que el Departament d'Educació municipal proposa a les escoles de Sant Feliu.

El curs passat Sant Feliu Innova  ja va posar en marxa dues noves activitats per al foment de l'educació digital emprenedora i cultura de la innovació tecnològica : Sant Feliu Emprèn i Inventors i Publicistes.

Per aquest nou curs escolar, aquesta oferta s'amplia amb noves activitats que esperem tinguin bona acceptació entre els centres educatius:

Pel que fa a activitats relacionades amb l'emprenedoria digital, hi ha una oferta de tres possibles activitats:

1.FabLab. Activitat que té com a objectiu Conèixer i entendre les implicacions i els canvis socials que pot implicar un món amb fabricació i empoderament digital . Està orientada a estudiants des de 3r de primària fins a 2n d'ESO.

2. Sant Feliu Emprèn. El curs 2014/2015, 125 alumnes van participar en aquesta activitat que facilita la realització de petits projectes de recerca o investigació utilitzant eines digitals interactives (com xarxes socials, blogs, geolocalització, Realitat Augmentada, codis QRs, apps, wikis, podcasts...) i potenciant competències, valors i actituds emprenedores. Aquí podeu veure quins projectes s'hi van presentar.

3.QR's als carrers de Sant Feliu.Els carrers que veiem cada dia ens parlen d'algun fet important per la nostra ciutat o la nostra història. La proposta és que ara, entre tots i totes, descobrim el que ens expliquen els carrers de Sant Feliu, com a veritables investigadors.Aquest és un projecte que va néixer al 2013 com una iniciativa de l'Escola Verge de La Salut i que aquest any s'ofereix per a què entre tots i totes puguem descobrir què s'amaga darrera el nom dels nostres carrers. Ens ajudeu a seguir escampant els codis QR a la nostra ciutat?

 

En quant a les activitats de foment de la innovació tecnològica, , a l'habitual oferta formativa sobre l'ús segur d'internet, s'hi afegeix una nova activitat orientada a oferir coneixements de programació i robòtica. Aquesta darrera activitat vol contribuir a facilitar una iniciació a la robòtica educativa afavorint el desenvolupament del pensament computacional i la programació a les escoles.

Totes aquestes activitats posen en valor que emprendre és viure en projectes i que cal educar per emprendre en l'era digital.

Si voleu que us en facilitem més informació, podeu consultar la nostra secció d'innovació educativa o envieu un correu a a tic@santfeliu.cat. Ens trobareu a la Torre del Roser,  c/ Joan XXIII, 14, segona planta ,telèfon 93 685 80 24.

Enllaços d'interès relacionats:

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior