Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
05/12/2021 09:28:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Conclou la tercera edició Yuzz Sant Feliu però en comença una quarta !

06/10/2015
Lectures: 589
Conclou la tercera edició Yuzz Sant Feliu però en comença una quarta !

Ahir dia 5 d'octubre varem celebrar l'acte de cloenda de la tercera edició de Yuzz Sant Feliu a la Torre del Roser.

Aquest programa ha tornat a suposar per a la ciutat l'oportunitat que 23 nous emprenedors joves de base tecnològica portessin a terme diversos nous projectes innovadors en l'àmbit de la innovació aplicades a diferents àmbits de negoci i emprenedoria social. Aquesta edició ha destacat pel gran nivell, amb àrees d'interès que van des de la innovació social amb projectes com "Care Online", "Helplays" i "Kakúa Way", passant també per la temàtica Smart City que han treballat iniciatives com "Populus" i "Mundoikos" i també el sector de les Apps amb "Ticket App" i "Grupo Promotor" fins projectes com "Carta Grisa" que encaixaria dins la categoria de Comunicació o altres com un e-commerce de rebosteria creativa online o una iniciativa per potenciar el consum de proximitat i minimitzar el malbaratament d'aliments frescos.

L'acte va comptar amb la presència institucional de l'alcalde Jordi San José Buenaventura i Josep Maria Rañé, president de l'Àrea de Govern Obert i Serveis Generals. També la coordinadora de la iniciativa Yuzz Sant Feliu fent un balanç global, Isabel Custodio i també d'en Paco Bailac, representant al SECOT.

A més, l'Estefania Reina, participant i tercera classificada d'aquesta edició Yuzz Sant Feliu, ens va personificar el què significa per als emprenedors haver passat per Yuzz: valors, coneixements, empenta i solidesa.

Finalment, el guanyador d'aquesta edició, David Carrasco va passar el següent vídeo explicatiu del seu projecte Ticket App.

Dir-te que ja està en marxa la propera edició de Yuzz Sant Feliu, així que si tens idees, reptes, inquietuds socials amb base tecnològica estigues atent a les nostres xarxes socials (Facebook i Twitter) o en aquest canal perquè t'ho anirem notificant !

Anima't !! Nosaltres t'aconsellem ! Ens trobaràs a la Torre del Roser, al c/Joan XXIII, 14, telèfon 936858024, tic@santfeliu.cat.


Acció subvencionada pel SOC  en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior