Últimes notícies

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
10/04/2020 08:21:02

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

12/02/2016
Lectures: 1465
Coworking, una opció de treball que es consolida a St Feliu

El cotreball o coworking és una opció de treball que va en augment a tot arreu. A Sant Feliu el juliol de 2013 es va inaugurar l'espai de coworking municipal, Co-work-TIC. 

Ara, el 2016 s'ha inaugurat el primer coworking privat, Coworking Creus. Coneixem l'emprenedor que el posa en marxa!

Sergi, l'emprenedor que posa en marxa el Coworking

En Sergi és un emprenedor de Sant Feliu que, després de conèixer l'experiència de treball del coworking en altres espais, ha decidit portar aquesta metodologia a Sant Feliu.   

El coworking no és només un espai de treball sinó que basa la seva esència en la col·laboració entre els emprenedors que hi treballen. El seu espai de coworking estarà ubicat al c/ creus, 36, un edifici de 3 plantes amb diferents espais i serveis que s'oferiran a tots aquells professionals de Sant Feliu que busquin un lloc diferent per treballar i relacionar-se amb d'altres professionals com ells. 

Fa uns dies ens va venir a visitar al nostre espai de coworking per conèixer-nos i poder establir sinèrgies de col·laboració.

L'espai que hi ha a la Torre del Roser basa la seva activitat en el recolzament a la pre-emprenedoria de base tecnològica i a projectes d'innovació social amb suport tecnològic, i complementa les opcions que el nou espai de Sant Feliu ofereix.  

Per exemple, a Co-work-TIC hi treballen els nostres yuzzers en el seu moment de desenvolupament i llençament del projecte. Però després, un cop consolidats, les seves necessitats canvien.  És un molt bon senyal que a la nostra ciutat hi hagi dues opcions de coworking diferents per a potenciar els projectes emprenedors.   

Si voleu més informació sobre aquest espai nou de coworking podeu escriure a info@creus36.com

Aquí podeu escoltar l'entrevista que se li va fer a Ràdio Sant Feliu. 

I a nosaltres ja sabeu que ens trobareu a la segona planta de la Torre del Roser, al c/ Joan XXIII, 14, telf 93 685 80 24, tic@santfeliu.cat

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar