Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
15/02/2019 21:58:08

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Sant Feliu Innova - Programa Explorer

01/04/2014
Lectures: 3925
Campus Yuzz: 25 joves emprenedors amb idees TICnovadores

Els passats dies 28 i 29 de març vam realitzar a la Torre del Roser el Campus Yuzz Sant Feliu i vam tenir amb nosaltres a 25 joves emprenedors amb idees TICnovadores

 Campus Yuzz

El punt de partida va ser divendres a les 17:00. Els joves emprenedors exposaven les seves inquietuds en un mural que servia per conèixer també les seves necessitats i permetia aunar sinèrgies entre els participants. Un cop fetes les presentacions inicials, es van fer equips i va començar una gimcana per Sant Feliu. L'objectiu: descobrir reptes als que donar resposta a la nostra ciutat amb una visió TICnovadora.

Divendres va ser,doncs,un dia de descoberta, dels companys i dels projectes, un dia per a la reflexió abans de la jornada forta de dissabte. Aquí ja ens vam trobar treballant fort amb les idees i projectes que cadascú havia identificat!

En aquesta fase els nostres joves emprenedors no s'hi van trobar sols, sinó que van comptar amb l'ajut d'uns mentors: els nostres exyuzz , JMC developpers, Pau Gàmez, Eva Navarro , Marc Obiols, David Martínez, Àgata Crespo, i els emprenedors locals Jordi Roura i Jorge Zuluaga (Go2Jump). També vam tenir la visita d'un molt jove emprenedor: en Jordi Nebot, que amb només 15 anys ja té desenvolupat el seu projecte. 

Aquí van haver de dedicar un temps a pensar per poder fer un prototip de la seva idea que després explicarien a la resta dels emprenedors. I temps just per dinar, reprendre forces, i preparar l'elevator spitch! Quins nervis presentar-ho davant del públic!

A les 18:30 les presentacions dels projectes es van fer públiques i ja vam comptar amb l'assistència a l'acte del regidor de Noves Tecnologies, en Manel Carrion, i de les dues empreses col·laboradores amb l'acte, la Seu Local de la UOC i l'empresa local Pc System.  Aquests col·laboradors van voler participar atorgant el reconeixement a alguns dels projectes que s'hi van presentar. En el cas de Pc System, va reconèixer l'evolució feta durant el campus per un dels projectes, Crosfit , i li va fer lliurament d'un pen drive de 32 GB. La UOC va trobar com a projecte innovador el videojoc de terror Clara, i va fer-los lliurament d'un lot de llibres UOC. Després es va demanar a tots els participants que votessin el projecte més "Yuzz". Quins nervis! va ser difícil escollir entre tots, però al final va ser el projecte "Compass", una xarxa social d'estudiants i professors per compartir material de qualitat, el que es va endur una XBox.  

L'acte va acabar amb una estona de relax, música i networking! 

 Campus Yuzz

A la nostra pàgina de Facebook hi trobareu més fotos del Campus Yuzz!

Des de Sant Feliu Innova volem agrair a l'equip d'Alwa i Povart la tasca realitzada. I continuar amb els projectes del Campus Yuzz Sant Feliu en la nova edició del Yuzz, que té oberta la convocatòria d'inscripció fins el proper 23 d'abril.

Si teniu entre 18 i 31 anys i una idea o projecte de base tecnològica al programa Yuzz hi trobareu un acompanyament a mida per poder posar-lo en marxa. 

On està el Centre Yuzz de Sant Feliu? A Co-work-TIC, a la segona planta de la Torre del Roser (c/Joan XXIII, 14).  Si voleu que us n'ampliem informació i us assessorem ens podeu contactar al telèfon 93 685 80 24 i al correu electrònic tic@santfeliu.cat. 

ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar