Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2023 19:50:16

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Coneixent un dels nostres projectes Yuzz: Celsius, consultoria meteorològica

17/02/2016
Lectures: 8065
Coneixent un dels nostres projectes Yuzz: Celsius, consultoria meteorològica

 El dimarts 16 de febrer un dels nostres projectes Yuzz ha estat entrevistat a Ràdio Sant Feliu: es tracta de Celsius, una consultoria meteorològica. Aquí us els presentem. 

 Celsius és un projecte endegat per quatre socis, l'Alan, el Carlos, el Paco i el Daniel, veïns del Baix Llobregat. Són meteoròlegs i després de molt temps veient com sempre els consultaven les dades de l'estació meteorològica que tenien a casa de manera amateur, han vist que aquí hi ha un negoci a tirar endavant.

Així ha nascut Celsius, una consultoria meteorològica que vol facilitar les decisions quan aquestes depenen del temps: treballs d'obres, celebracions a restaurants, festes i esdeveniments populars,... Davant el dubte de si anular o buscar alternatives cal tenir un bon assessorament, i les previsions gratuïtes que hi ha són massa generalistes. Celsius és la solució per a aquestes situacions.

 

Mica en mica anirem coneixent la resta dels projectes Yuzz d'aquest any. Segur que tots us sorprendran! 

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport i mecenatge de División Global Santander Universidades del Banc Santander, promou el programa YUZZ "Jóvenes con Ideas" amb la col·laboració local de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior