Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2023 19:29:48

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Ja tenim els guanyadors de l'edició 2016 de Yuzz Sant Feliu

29/06/2016
Lectures: 10068
Ja tenim els guanyadors de l'edició 2016 de Yuzz Sant Feliu

Alan Alguacil, amb el projecte Celsius, format en la seva majoria per emprenedors santfeliuencs, ha resultat guanyador de l'edició 2016 de Yuzz Sant Feliu i a l'octubre viatjarà a Silicon Valley. Els segon i tercer classificats han estat Tangencial i 3 HappyTigers.

D'altra banda, l'equip de 3 Happy Tiggers, integrat per laKsènia Klykova i la santfeliuenca Cristina Prim,  ha resultat finalista en la categoria de premi Yuzz Mujer.

El guanyador viatjarà a Silicon Valley i optarà a un dels tres premis nacionals de 30.000, 20.000 i 10.000 euros. D'altra banda, els equips finalistes de Yuzz Mujer de tots els centres Yuzz optaran a un únic premi de 20.000 euros patrocinat per la Fundació EY per a potenciar l'emprenedoria femenina i reconèixer els millors projectes liderats per dones. 

Aquest any tots els tres primers classificats són projectes clarament vinculats amb Sant Feliu. Celsius és un equip d'emprenedors del Baix Llobregat i molts d'ells de Sant Feliu, que a més col·laboren aquest estiu amb una secció a Ràdio Sant Feliu; Tangencial recentment ha posat en marxa el Club de Makers a la nostra ciutat amb una molt bona acollida; i 3 Happy Tigers compta amb una integrant santfeliuenca als seu equip, la Cristina. L'equip de 3 Happy Tigers ja ha rebut a més dos premis pel seu projecte: un Laus de plata i el premi al millor videojoc mòbil a als 3HM Awards de la UPC. 

Sant Feliu i el Baix continuent sent territori d'innovació. 

Així va ser la rest de la jornada del tribunal Yuzz.

El lloc va ser la sala que durant aquests 5 mesos ha acollit les sessions dels nostres yuzzers, al CC Les Tovalloles. A les 16:00, tot estava ja a punt de començar! 

Després de 5 mesos de treball intens, amb sessions formatives, tutories, jornades de networking, reptes,..., vam poder veure com han evolucionat i treballat els yuzzers en els seus projectes. Tots han treballat de valent i han aprofitat el temps al màxim.

 Al final, nervis per saber quins projectes han tingut el reconeixement a la seva tasca. A part dels premis que ofereix el programa Yuzz a Sant Feliu s'oferien també alguns premis i reconeixements locals.

 - Premi Coworking Creus Sant Feliu. Premi atorgat per l'espai de coworking de Sant Feliu, Coworking Creus. Selecció d'un projecte Yuzz per a desenvolupar el seu projecte a l'espai de coworking durant 3 mesos gratuïts. El projecte seleccionat va ser el  del yuzzer Juan Jesús Romero. 

- Premi Llançadora XISC Sant Feliu a projectes d'emprenedoria social. Reconeixement a projectes Yuzz d'emprenedoria social que poden desenvolupar els seus projectes a la ciutat i als que se'ls ofereix continuar el seu assessorament a Sant Feliu Innova durant un període de 6 mesos i l'oportunitat de donar visibilitat al seu projecte dins de la 3ª Setmana de la Co-Innovació del Baix Llobregat. Aquest reconeixement ha estat per als projectes Subtle, de Laura Trujillo, Crea Lleure, d'Oriol Piqueras, i Tangencial, de Daniel Cruz i Carles Gimeno. Subtle, una app pensada per a prevenir els casos de bullying,  i Crea Lleure, projecte social d'intervenció educativa amb innovació, són dos projectes de joves de Sant Feliu amb moltes ganes d'avançar.

Altres projectes de joves de Sant Feliu d'aquesta edició de Yuzz han estat Sonder, de Vicente Manuel Ruiz, FiftUp, de Rubén Olivas, MVV Digital Solutions, de Mª Victoria Vilas, una app d'activitats, de Júlia Núñez. El projecte FFF, de Cristina Gonzalvo, també està vinculat a Sant Feliu, doncs part de l'equip promotor de la idea ha sortit de l'Escola d'Hosteleria de l'Institut Martí Dot. 

En definitiva, dels 11 projectes finals de l'edició 2016,  10 han estat vinculats a emprenedors del Baix Llobregat i a Sant Feliu. 

Aquí us deixem la foto final de grup  de la jornada.

 

També  podeu consultar la galeria de fotos de la jornada

Però l'activitat de Yuzz no acaba aquí! Els yuzzers tindran la setmana vinent una sortida conjunta, organitzada per Sant Feliu Innova en col·laboració amb Lazzum, per conèixer l'ecosistema emprenedor català...començant per Sant Feliu i continuant a Barcelona, on els yuzzers faran la ruta "Del manchester català a Silicon Valley". 

Després de l'estiu vindrà la sessió de cloenda oficial ..i la presentació de la nova convocatòria de Yuzz 2017. Ja ho sabeu, si teniu entre 18 i 31 anys, idees i ganes de desenvolupar projectes, Yuzz Sant Feliu us espera! 

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el suport i mecenatge de División Global Santander Universidades del Banc Santander, promou el programa YUZZ "Jóvenes con Ideas" amb la col·laboració local de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior