Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2023 18:33:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Programa Explorer

Entrevista a Alan Alguacil guanyador de Yuzz Sant Feliu 2016

04/07/2016
Lectures: 4914
Entrevista a Alan Alguacil guanyador de Yuzz Sant Feliu 2016

Alan Alguacil ha estat el guanyador de l'edició Yuzz Sant Feliu 2016 amb el seu projecte Celsius i com a guanyador viatjarà a Silicon Valley.

En la següent entrevista l'Alan ens explica de primera mà les seves impressions sobre el programa Yuzz, en què consisteix el seu projecte i que espera del seu viatge a Silincon Valley.

Alan Alguacil rebent el premi de l'edició Yuzz Sant Feliu 2016

Què t'emportes del programa Yuzz?

M'emporto coses molt bones del programa. Destacant el bon ambient amb els companys que presentaven els seus corresponents projectes. Han estat uns mesos increïbles.

Per descomptat, el curs ha estat molt útil per poder aprendre sobre els diferents aspectes que giren al voltant de projectes i empreses, les diverses sessions han estat interessants i profitoses. A més hem comptat amb la disposició d'experts i de recursos variats.

Tampoc m'oblido de la tutora del nostre projecte, Isabel Peretó, qui ens ha aportat molt amb la seva experiència i sempre ha estat a la nostra disposició pel que necessitéssim

Per afegir, dir que recomano el Programa Yuzz a tots aquells que tinguin una idea i vulguin desenvolupar-la.

Explica'ns breument el teu projecte.

Celsius és una consultoria meteorològica que ofereix un servei meteorològic personalitzat, a la carta, de qualitat, fiable i adaptat a les necessitats de tots aquells clients, els quals la seva activitat professional es veu condicionada per les inclemències meteorològiques, fent ús de l'última tecnologia del sector i de diverses fonts d'informació, tant de caràcter públic com d'accés restringit.

Què esperes del viatge a Silicon Valley?

Espero conèixer l'experiència d'emprenedors que hi treballen i saber com han estat els seus camins per arribar on estan, de la mateixa manera que estic interessat a poder comptar amb els seus consells a l'hora d'emprendre un negoci.

Així mateix, basant-se en el meu projecte, tinc interès a poder veure com funcionen les retransmissions i informacions quant als serveis meteorològics d'allà, i veure fins a quin punt arriba l'interès i la passió per la meteorologia en els Estats Units.

Per descomptat també m'agradaria treure el màxim partit a aquesta visita a la meca de la tecnologia.

 

Quan torni del seu viatge esperem que ens ho expliqui tot i que tingui molta sort en els premis nacionals de Yuzz!

Mentrestant, si voleu conèixer millor el seu projecte,  durant el mes de juliol Celsius participa tots els dilluns a les 12'45 al mirall d'estiu de ràdio Sant Feliu (105.3FM)  en la seva secció "el meteo del Baix", una secció divulgativa on expliquen quins són i com s'originen els fenòmens meteorològics típics de l'estiu. El passat 27 de juny van fer l'estrena parlant de les tempestes d'estiu. Aquí teniu l'àudio del programa.

Notícies relacionades

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local"

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior